ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

X- Factor: Συμμετοχή για δεύτερη φορά – Παλιός γνώριμος του Γιώργου Θεοφάνους πέρασε στην επόμενη φάση (βίντεο)

X- Factor: Συμμετοχή για δεύτερη φορά – Παλιός γνώριμος του Γιώργου Θεοφάνους πέρασε στην επόμενη φάση (βίντεο)

Στη σκηνή του X Factor, ανέβηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου, ο οποίος είχε συμμετάσχει ξανά σε προηγούμενο κύκλο του μουσικού talent show και είχε φτάσει μέχρι τη φάση των lives.

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος μόλις τον είδε και τον θυμήθηκε του είπε: «Ο Γιώργος είχε ξαναέρθει και μάλιστα πιστεύαμε πως θα έφτανε και μέχρι τον τελικό. Μου αρέσει που επιμένεις και πιο πολύ μου αρέσει ότι δεν μου έστειλες ένα μήνυμα να μου πεις ότι θα έρθεις».

Ο υποψήφιος ερμήνευσε αρχικά το «Hold on» του Drake, όμως, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, του ζήτησε να πει ένα τραγούδι ακόμη αφού έκανε την λάθος επιλογή.

Μετά τη δεύτερη ερμηνεία του, τους έπεισε και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση με τέσσερα «ναι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.