ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

GNTM: Ποια θα είναι η επτάδα της εκπομπής; – Ποιες παίκτριες θα καταφέρουν να φτάσουν έως τον τελικό; (φωτο)

GNTM: Ποια θα είναι η επτάδα της εκπομπής; – Ποιες παίκτριες θα καταφέρουν να φτάσουν έως τον τελικό; (φωτο)

Tο Next Top Model συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον μιας και σημειώνει τρελά νούμερα τηλεθέασης και ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» έκανε το απόλυτο spoiler για το Greece’s Next Top Model!

Και μπορεί εμείς να βλέπουμε τις οντισιόν ακόμα, η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της μας παρουσίασε την «χρυσή» επτάδα του ριάλιτι μοντέλων. Ποιες κοπέλες θα καταφέρουν να φθάσουν στην επτάδα του GNTM!

Βέβαια δεν μάθαμε μόνο την τελική επτάδα αλλά και ποιες κοπέλες θα φαγωθούν μεταξύ τους, όπως η Χαρά Παππά, η κοπέλα του Μπουράκ Χακί με την Κάτια… Μπορεί να μην έχουμε στο δεύτερο κύκλο τριάδα της φωτιάς αλλά θα δούμε ομηρικούς καυγάδες!

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» παρουσίασε τη «χρυσή» επτάδας που είναι μέσα στο σπίτι του GNTM και που θα βρεθεί μία ανάσα πριν από τους μεγάλους τελικούς του ριάλιτι μόδας και θα εκπλαγείτε με τα πρόσωπα που θα δείτε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.