ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το δράμα της ξανθιάς Μπάρμπι Τζούλιας Νόβα: «Υπέφερα στον ”Τροχό της Τύχης”- Δεν μπορούσα να περπατήσω»

Το δράμα της ξανθιάς Μπάρμπι Τζούλιας Νόβα: «Υπέφερα στον ”Τροχό της Τύχης”- Δεν μπορούσα να περπατήσω»

Η Τζούλια Νόβα είναι μια από της πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Ο Τροχός της τύχης».

Η Τζούλια Νόβα, κατάφερε να εντυπωσιάσει δίπλα στον Πέτρο Πολυχρονίδη και όλοι μιλούσαν για την εντυπωσιακό ξανθό κορίτσι του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού.

https://www.instagram.com/p/BVnMt19hgcK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Η όμορφη Τζούλια Νόβα ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης (26/9) στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», αποκάλυψε λεπτομέρειες γύρω από τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει από τον «Τροχό της τύχης».

https://www.instagram.com/p/B1HBJISI01T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

https://www.instagram.com/p/BxCq0bOn0-2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Πιο συγκεκριμένα η Τζούλια Νόβα δήλωσε:

«Εντάξει, υπήρξαν διάφορα, δεν θέλω τώρα να τα πω on camera. Όταν υπάρχει πίεση να γίνονται πολλά γυρίσματα μέσα στην ημέρα, υπάρχουν και πολλές εντάσεις» και συμπλήρωσε:

«Ήταν καθαρά δική μου επιλογή. Αισθάνθηκα ότι πλέον δεν είχε να μου δώσει κάτι, όπως δεν είχα να δώσω κάτι κι εγώ». Ωστόσο η Τζούλια Νόβα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έγιναν και κάποια πράγματα που την στενοχώρησαν.

«Πολλές φορές δεν μπορούσα να περπατήσω, με πονούσε η μέση και τα γόνατά μου. Κάποιοι με κρατούσαν και μου έλεγαν: «Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω». Υπέφερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.