ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

GNTM 2: Ποια κοπέλα θα αποχωρήσει απόψε; (βίντεο)

GNTM 2: Ποια κοπέλα θα αποχωρήσει απόψε; (βίντεο)

Με άλλη μια απαιτητική δοκιμασία θα βρεθούν αντιμέτωπες στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε σήμερα, οι διαγωνιζόμενες στο GNTM 2.

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε τη διαδικασία make over των νεαρών μοντέλων, ενώ δεν είχαμε αποχώρηση. Μάλιστα, οι αλλαγές στα μαλλιά τους προκάλεσαν τα ευφάνταστα σχόλια των τουιτεράδων. Σήμερα όμως, μια από τις κοπέλες, θα αναγκαστεί να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι του GNTM 2.

Έκπληξη η σημερινή αποχώρηση από το GNTM 2

Η κοπέλα που φεύγει απόψε είναι η μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη για το παιχνίδι. Έτσι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του, αυτή που δε θα τα καταφέρει και πολύ καλά απόψε είναι η Λυδία Κατσαντικάκη.

Η συγκεκριμένη κοπέλα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την αλωπεκία, από την οντισιόν της ακόμα είχε ξετρελάνει τους κριτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.