«Χαμός» με το ζεύγος Βαρθακούρη στο Βιετνάμ: «Το έχεις κουράσει μαλ@@@ – Αντε γαμ…» (βίντεο)

«Χαμός» με το ζεύγος Βαρθακούρη στο Βιετνάμ: «Το έχεις κουράσει μαλ@@@ – Αντε γαμ…» (βίντεο)

Είναι ο λόγος που όλοι βλέπουν Globetrotters αυτή τη σεζόν!

Μπορεί ο Χάρης Βαρθακούρης να μην πήρε 100% τις ερμηνευτικές ικανότητες του «μεγάλου» Γιάννη Πάριου, αλλά στον τηλεοπτικό φακό παρέα με τη σύζυγό του Αντελίνα, λύνει και δένει!

Οι καβγάδες τους επικοί! «Αρπάζονται» σε χρόνο ρεκόρ και τα μπιπ… πάνε σύννεφο!

Στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, το ζευγάρι αποφάσισε να ταξιδέψει σε 12 διαφορετικές χώρες και πρέπει να περάσει με επιτυχία τις δοκιμασίες που θα του ανατεθεί και σχετίζονται με τις συνήθειες, τις παραδόσεις και τα έθιμα του κάθε τόπου, που επισκέπτεται.

Ο πρώτος σταθμός του Χάρη και της Αντελίνας ήταν η Νέα Ζηλανδία.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της βόλτας τους στην περιοχή πραγματοποιήθηκε και ο πρώτος τους καυγάς. Συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαρθακούρης αντικρίζοντας μια ωραία γυναίκα να περνάει από δίπλα του έκανε έναν ήχο ενθουσιασμού, με την αγαπημένη του να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε. Έτσι λοιπόν, άρχισαν να μαλώνουν με την Αντελίνα να φωνάζει για το εν λόγω περιστατικό.

«Τι λιγούρης είσαι; Σκέψου τι κάνεις όταν είσαι μόνος σου!» είπε εκνευρισμένη η τηλεπαρουσιάστρια στον σύζυγό της, δηλώνοντας μετά στην κάμερα: «Βλέπουμε κι ωραίες γυναίκες, ο Χάρης δηλαδή τις έχει δει όλες!».

Στη συνέχεια παραπονέθηκε στον Χάρη ότι όντως εκνευρίστηκε, με τον τραγουδιστή να λέει «τα εν οίκω με εν δήμω… Ούτε που θυμάμαι ποια ήταν!». «Απορώ την πατσαβούρα που σου άρεσε!» απάντησε η Αντελίνα σε έναν σχεδόν… ξεκαρδιστικό καβγά!

Στο χθεσινό επεισόδιο έγινε κυριολεκτικά Βιετνάμ!

Η αρχή έγινε όταν ο Χάρης είπε: «Δεν έχω σκοπό να κυκλοφορήσω γυμνός στο δωμάτιο» και η Αντελίνα απάντησε με μία, έτσι, δόση ειρωνείας: «Τέτοια πράγματα μπροστά μου δεν κάνει ποτέ».

«Τι μαλ… είναι αυτές που λες; Μα τω Θεώ εκνευρίζομαι, το παρακάνεις! Άντε γαμ…», είπε ο Χάρης εκνευρισμένος. «Δεν γαμ…» απάντησε η Αντελίνα κι έφυγε από δίπλα του.

Ο καβγάς, όμως, συνεχίστηκε και μετά με τον Χάρη να της λέει: «Να έχεις μέτρο, δεν είπα ότι δεν έχω χιούμορ. Να έχεις μέτρο όμως. Το έχεις κουράσει, μαλ… Δεν ξέρεις να βάζεις τελεία; Όλο τις ίδιες μαλ… λες.

Το βίντεο απλά απολαυστικό:

Εδώ άλλος ένας επικός καυγάς… για το ποιος είναι καλύτερος οδηγός:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.