ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Άγριες Μέλισσες»: Δύο ερωτικές σκηνές στο επεισόδιο της Πέμπτης (φωτο-βίντεο)

«Άγριες Μέλισσες»: Δύο ερωτικές σκηνές στο επεισόδιο της Πέμπτης (φωτο-βίντεο)

Κάθε επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» γίνεται την επομένη θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο, αλλά και την τηλεόραση.

Η σειρά του ΑΝΤ1, η οποία σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης, προκαλεί τα πάθη στους τηλεθεατές που ταυτίζονται με τους χαρακτήρες και τις μεταξύ τους σχέσεις. Σε όσα έχουμε δει ως σήμερα, οι ερωτικές σχέσεις στο Διαφάνι κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά.

Από που να ξεκινήσει κανείς: Η μυστική ερωτική σχέση του Μιλτιάδη με τη μητέρα των αδερφών από το παρελθόν, ο έρωτας του παντρεμένου Λάμπρου με την Ελένη, η σεξουαλική σχέση του Θωμά Κυπραίου με τη Μυρσίνη και η κρυφή συνεύρεση του Κωνσταντή με την Βιολέτα την καφετζού είναι μόνο μερικές από τις ιστορίες στις «Άγριες Μέλισσες».

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η ιστορία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» διαδραματίζεται στην ελληνική επαρχία το 1958. Σε ένα μικρό χωριό της Θεσσαλίας δεν ήταν εύκολο να κάνει κανείς σεξ (ή μήπως ήταν;) χωρίς να υπάρχουν σοβαρές συνέπειες. Έτσι, παρακολουθούμε τους αγνούς, μυθιστορηματικούς έρωτες που μένουν σε κρυφές συναντήσεις και πεταχτά φιλιά.

Ένας από τους πιο μεγάλους έρωτες, αυτός του Λάμπρου, του δάσκαλου, με την Ελένη Σταμίρη. Ο Σεβαστός έφυγε από το χωριό με την υπόσχεση να γυρίσει σε εκείνη, όμως αντ’ αυτού επέστρεψε παντρεμένος με τη Θεοδοσία. Ελένη και Λάμπρος έχουν έρθει πιο κοντά στις «Άγριες Μέλισσες», παρότι η μεγαλύτερη αδερφή Σταμίρη αντιστέκεται σθεναρά, ενώ η σκηνή που η ηθοποιός Μαρία Κίτσου χαστουκίζει τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο καθήλωσε το κοινό.

Την ίδια ώρα, τα λόγια του ερωτευμένου Νικηφόρου στην Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες» συγκινούν το τηλεοπτικό κοινό, που περιμένει με αγωνία για να δει πως θα εξελιχθεί το ειδύλλιό τους, τώρα που η τελευταία έχει διαλύσει τον αρραβώνα.

Στον αντίποδα των ρομαντικών ιστοριών, οι ερωτικές περιπτύξεις που έχουμε δει κατά καιρούς στις «Άγριες Μέλισσες». Η Βιολέτα έχει μείνει μόνη να «φέρνει βόλτα» το καφενείο του χωριού, αλλά και τις κακές γλώσσες που την κακολογούν πίσω από την πλάτη της. Ωστόσο, η ηρωίδα που υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά, απολαμβάνει χωρίς τύψεις το σεξ με τον μεσαίο γιο των Σεβαστών, Κωνσταντή.

Το σενάριο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» θέλει τον Κωνσταντή Σεβαστό να αναζητά εκδίκηση από την ερωμένη του, για τη θέση που πήρε στον καβγά του με τον θείο του Μιλτιάδη.

«Η σχέση της Βιολέττας με τον Κωνσταντή θα σταματήσει μετά από ένα πολύ σκληρό επεισόδιο. Δεν έχει γυριστεί ακόμα» έχει δηλώσει η ίδια η Θεοφανία Παπαθωμά πρόσφατα στην τηλεόραση. Μέρος του σχεδίου του Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες» ξετυλίχτηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν έπεισε την Βιολέτα να τον ακολουθήσει για μια βραδιά σεξ στον στάβλο.

Και φυσικά, τα social media πήραν «φωτιά» με τις σεξουαλικές περιπτύξεις της Μυρσίνης, γυναίκας του Δούκα Σεβαστού, με τον Θωμά Κυπραίο. Τον μυστηριώδη ξένο, που έχει αποδείξει στις «Άγριες Μέλισσες» πως καμιά του κίνηση δεν γίνεται τυχαία.

Το βράδυ της Πέμπτης, καλεί και πάλι την Μυρσίνη στο δωμάτιό του και την εκβιάζει να πείσει τον σύζυγό της να του δώσει τα χωράφια, προκειμένου να συνεχίσουν να συνευρίσκονται ερωτικά. Αυτή η συνάντηση για σεξ θα αφήσει πίσω της το σκουλαρίκι, αποδεικτικό της απιστίας στις «Άγριες Μέλισσες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή «Πρωινό» συγκέντρωσε τις δύο ερωτικές σκηνές από τις «Άγριες Μέλισσες» σε ένα βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.