ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Eurovision 2020: Ποιος αναμένεται να εκπροσωπήσει τον φετινό διαγωνισμό; (βίντεο)

Eurovision 2020: Ποιος αναμένεται να εκπροσωπήσει τον φετινό διαγωνισμό; (βίντεο)

Η ΕΡΤ εξετάζει ακόμα όλα τα ενδεχόμενα ως προς την επιλογή της σύνθεσης και του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision πλησιάζει και η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση εντείνει τις διεργασίες της για την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Η Μαρία Κουφοπούλου, διευθύντρια των Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ, δήλωσε:

«Ακόμα όλα είναι ανοιχτά, η γνωμοδοτική επιτροπή δεν έχει ολοκληρώσει το έργο της».

Ερωτηθείσα, δε, για τον χρόνο των επίσημων ανακοινώσεων από την ΕΡΤ, η ίδια απάντησε:

«Ελπίζουμε πως θα γίνουν εντός των επόμενων τριών εβδομάδων».

Όπως και να έχει, η Μαρία Κουφοπούλου επανέλαβε πως στόχος της ΕΡΤ είναι μια θέση στην πρώτη δεκάδα του τελικού, που θα γίνει στις 16 Μαΐου, στο Ρότερνταμ.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της φετινής γνωμοδοτικής επιτροπής, που έχει συσταθεί από την ΕΡΤ για τη Eurovision 2020, είναι:

Δημήτρης Παπαδημητρίου – Συνθέτης, μέλος Δ.Σ. ΕΡΤ Α.Ε. (πρόεδρος)

Πέτρος Αδάμ – Μουσικός παραγωγός (μέλος)

Γιώργος Μαρκάκης – Δημοσιογράφος (μέλος)

Γιάννης Πετρίδης – Μουσικός παραγωγός (μέλος)

Μαρία Κουφοπούλου – Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων ΕΡΤ Α.Ε. (μέλος)

Οι υποψηφιότητες για την ελληνική εκπροσώπηση

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Stefania που κατοικεί στην Ολλανδία αλλά έχει ελληνική καταγωγή, είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που έχουν υποβάλει την πρότασή τους στην ΕΡΤ. Μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια φέρεται να συνεργάζεται με τον Δημήτρη Κοντόπουλο ως προς τη δημιουργία του τραγουδιού της.

Μια άλλη υποψηφιότητα που είδε, πρόσφατα, το φως της δημοσιότητας είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία συνεργάζεται με τη Minos-EMI/Universal και λέγεται πως έχει καταθέσει πρόταση που φέρει την υπογραφή του Ισραηλινού Doron Medalie. Ο εν λόγω συνθέτης είναι ο δημιουργός του «Toy», με το οποίο η Νέτα Μπαρζιλάι επικράτησε στον διαγωνισμό της Eurovision 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δικό του ενδιαφέρον, ακόμα, για συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 έχει εκφράσει επανειλημμένα και ο Ίαν Στρατής, που εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό της Panik Records.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.