ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας: Ετοιμάζουν τηλεοπτική σειρά με μαύρους αφέντες και λευκούς σκλάβους (βίντεο)

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας: Ετοιμάζουν τηλεοπτική σειρά με μαύρους αφέντες και λευκούς σκλάβους (βίντεο)

«CRACKA», αυτό είναι το όνομα της νέας – προφητικής (;) – σειράς που θα δείχνει τους μαύρους ως αφέντες και τους λευκούς ως… σκλάβους.

Η σειρά μας ταξιδεύει στον 19ο αιώνα και έρχεται στο πλαίσιο των κινημάτων του «black lives matter». Η σειρά έχει ως σκοπό να αλλοιώσει την ιστορία όπως την γνωρίζουμε.

Βέβαια δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση, εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για την υποτίμηση της λευκής φυλής, στο πλαίσιο του… «αντιρατσισμού».

Οι εικόνες που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ και το νεοσυσταθέν (;) κίνημα των «black lives matter» αποδεικνύουν περίτρανα αυτό το σχέδιο.

Τι δείχνει λοιπόν η σειρά;

Σκοπός της είναι… να διαλύσει τον «ρατσισμό». Το trailer της ξεκινάει δείχνοντας λευκούς άνδρες να ξυλοκοπούν έναν μαύρο. Με κάποιον περίεργο τρόπο η εικόνα διακόπτεται και ξαφνικά ταξιδεύουν στον χρόνο και στον 19ο αιώνα. Εκεί όμως οι αφέντες είναι οι μαύροι. Ακολουθούν εξοργιστικές εικόνες με μαύρους να πουλούν σαν σκλάβους λευκούς, να τους βιάζουν και να τους ξυλοκοπούν.

Φυσικά από την σειρά – ντροπή – δεν θα μπορούσε να λείπει και κάποια αιχμή προς τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η «αντιρατσιστική» σειρά, μόνο που κάθε νοήμον άνθρωπος θα καταλάβαινε ότι με αυτές τις εικόνες προάγει τον ρατσισμό, αλλά τον ρατσισμό αυτόν που θέλει τους μαύρους να είναι η ανώτερη φυλή.

Αλήθεια, που είναι η ισότητα σε αυτές τις εικόνες;

Δείτε το trailer της σειράς:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.