ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Καταραμένο» το Glee: Τέσσερις θάνατοι και μία εξαφάνιση για τους πρωταγωνιστές του

«Καταραμένο» το Glee: Τέσσερις θάνατοι και μία εξαφάνιση για τους πρωταγωνιστές του

Η Νάγια Ριβέρα είναι το τελευταίο «θύμα» της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς Glee, την οποία τα αμερικανικά ΜΜΕ αποκαλούν πλέον «καταραμένη».

Η 33χρονη πρωταγωνίστρια, η οποία υποδυόταν την τσιρλίντερ Σαντάνα Λόπες, αγνοείται τις τελευταίες ημέρες, μετά την επιβίβασή της σε σκάφος σε λίμνη της Καλιφόρνια. Πριν από τρία χρόνια είχε συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της, Ράιαν Ντόρσεϊ, στο κεφάλι και τα χείλη.

Το 2013 -στα 31 του χρόνια- ένας άλλος πρωταγωνιστής της σειράς, ο Κόρι Μοντέιθ, εντοπίστηκε νεκρός στο Βανκούβερ ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Φιλαδέλφεια ο σύντροφος της πρωταγωνίστριας του Glee, Μπέκα Τόμπιν, που υποδυόταν την Κίτι. Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία, οι αστυνομικές αρχές δεν πείστηκαν πως ο ίδιος πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2014, η 38χρονη Νάνσι Μόουτς, η ετεροθαλής αδερφή της Τζούλια Ρόμπερτς που συμμετείχε στη σειρά, βρέθηκε επίσης νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της στο Λος Άντζελες, κι εκείνη από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών. Ο τραγικός κατάλογος, όμως, δεν τελειώνει εδώ. Το πτώμα του 35χρονου Μαρκ Σάλινγκ, που υποδύθηκε στην αμερικανική σειρά τον Πακ, εντοπίστηκε σε περιοχή του Λος Άντζελες, κοντά στο σπίτι του, το 2018. Ο ηθοποιός είχε συλληφθεί για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού κι είχε αποφυλακιστεί με εγγύηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.