ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τελικός J2US: Κ.Μεταξά και Τ.Ξιαρχός «σήκωσαν» το έπαθλο! – Οι εμφανίσεις των φιναλίστ (βίντεο)

Τελικός J2US: Κ.Μεταξά και Τ.Ξιαρχός «σήκωσαν» το έπαθλο! – Οι εμφανίσεις των φιναλίστ (βίντεο)

Το J2US εχθές Σάββατο έριξε αυλαία, με τα τρία ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, να κάνουν ότι περισσότερο μπορούν για να διεκδικήσουν την… πρωτιά.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα, ο Τάσος Ξιαρχός με την Κόνι Μεταξά, και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη διεκδίκησαν τον τίτλο του μεγάλου νικητή και η αγωνία μέχρι το φινάλε χτύπησε κόκκινο.

Στη σκηνή του J2US επέστρεψαν και τα έντεκα ζευγάρια που είχαν αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του show και όλη η ομάδα ευχήθηκε “καλό καλοκαίρι” με την πιο θεαματική γιορτή.

Έναν νικητή που χειροκρότησαν όλοι μαζί, ολοκληρώνοντας και τον στόχο που είχε φέτος το J2US, την ενίσχυση των νοσοκομείων Παίδων Αγλαϊα Κυριακού και Σωτηρία.

Ο Νίκος Κοκλώνης και οι τέσσερις κριτές, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής πήραν θέσεις…

Οι έξι φιναλίστ τραγούδησαν από τρία τραγούδια, ένα από αυτά που είχαν πει σε προηγούμενες εμφανίσεις τους στο J2US, ένα καινούργιο που επέλεξαν οι ίδιοι, αλλά και ένα που είπαν και οι έξι.

Κατά τη διάρκεια του show είδαμε και όλα τα ζευγάρια που είχαν αποχωρήσει να επιστρέφουν και να μας χαρίζουν ωραίες ερμηνείες. Και μέσα σε όλα αυτά είδαμε και την αγκαλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Χριστίνα Παππά. Μια αγκαλιά που μεσολάβησε ο Νίκος Κοκλώνης, προκειμένου να συμφιλιώσει τις δύο γυναίκες.

Η Έρρικα Πρεζεράκου, μάλιστα, αναστάτωσε όλο τον ανδρικό πληθυσμό στην εμφάνισή της με τον Άρη Μακρή, καθώς έμεινε στη σκηνή με σ@ξι εσώρουχα!

Ο Βαλάντης, επίσης, μας ξάφνιασε με την απίστευτη εμφάνισή του στη σκηνή, καθώς βγήκε με τα χέρια και το πρόσωπό του να είναι καλυμμένα με χρυσόσκονη.

Οι εμφανίσεις των φιναλίστ του τελικού του J2US

Τρύφωνας Σαμαράς – Χαρά Βέρρα

Τάσος Ξιαρχός – Κόνι Μεταξά

Βίκυ Χατζηβασιλείου – Κώστας Καραφώτης

Η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής για τις τρεις εμφανίσεις των φιναλιστ…

Λίγα λεπτά πριν τις 02:00, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού που σε συνδυασμό με τους βαθμούς της επιτροπής έβγαλαν το νικητή του J2US.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την τρίτη θέση πήραν ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα. Τη δεύτερη θέση πήραν οι Βίκυ Χατζηβασιλείου – Κώστας Καραφώτης και μεγάλοι νικητές του J2US αναδείχθηκαν οι Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.