ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ταινίες με «άρωμα» Ελλάδας – Ποιες προτείνει στους αναγνώστες της βελγική εφημερίδα

Ταινίες με «άρωμα» Ελλάδας – Ποιες προτείνει στους αναγνώστες της βελγική εφημερίδα

Η βελγική εφημερίδα «Le Soir» προτείνει στους αναγνώστες της, που δεν μπορούν να επισκεφθούν φημισμένους ελληνικούς προορισμούς, να «ταξιδέψουν» μέσω ταινιών που έχουν γυριστεί στη χώρα μας.

«Έχετε όρεξη να ταξιδέψετε χωρίς να εγκαταλείψετε το σαλόνι σας; Προορισμός η Ελλάδα, τα νησιά της, τα γαλάζια νερά της, έχοντας παρέα διάσημους ηθοποιούς», αναφέρει η «Le Soir» κι εν συνεχεία προτείνει μια σειρά κλασικών φιλμ.

Πρόκειται για την ταινία «Αλέξης Ζορμπάς» του 1964, που αναδεικνύει την παραλία του Σταυρού στα Χανιά, το φιλμ «Για τα μάτια σου μόνο» της δημοφιλούς σειράς Τζέιμς Μποντ με το Ρότζερ Μουρ, με μεγάλο μέρος να έχει γυριστεί στην Κέρκυρα, «Το Απέραντο Γαλάζια», τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στην Αμοργό, «Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι», γυρισμένο στην Κεφαλονιά, καθώς και το «Mamma Mia» με σκηνές στη Σκιάθο και τη Σκόπελο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η λίστα ολοκληρώνεται με τις ταινίες «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου», «Shirley Valentine», καθώς και το «Πριν τα Μεσάνυχτα», που γυρίστηκε στην παραλιακή κωμόπολη της Μεσσηνίας, Καρδαμύλη. Φυσικά, δεν είναι οι μόνες ταινίες που γυρίστηκαν στην Ελλάδα και αναδεικνύουν την ομορφιά του τόπου, απλώς αυτές προτείνει η βελγική εφημερίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.