ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Έσταξε φαρμάκι» η Ε.Παπαδοπούλου για το My Style Rocks – «Η αστυνομία μου είπε να κάνω καταγγελία» (βίντεο)

«Έσταξε φαρμάκι» η Ε.Παπαδοπούλου για το My Style Rocks – «Η αστυνομία μου είπε να κάνω καταγγελία» (βίντεο)

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν σταματά να «στάζει φαρμάκι» όπου βρεθεί και όπου σταθεί για το My Style Rocks. Το «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν αποτελεί εξαίρεση,

«Είμαι άνθρωπος της υπερβολής. Δεν μπορώ να κλείσω το στόμα μου. Αν δεν μου αρέσει κάτι θα το πω. Όσο έτοιμος και να είσαι να κριθείς ή να κρίνεις περνάς από διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τις συμπαίκτριές μου, του περσινού κύκλου, γιατί ήμουν ανταγωνιστική, δεν το ζούσα και τους προκαλούσα εκνευρισμό. Άθελά μου έφυγα από το παιχνίδι γιατί πιέστηκα πάρα πολύ και οι καταστάσεις με έβγαλαν εκτός ορίων. Είχα πρόβλημα με την παραγωγή. Ο ΣΚΑΙ δεν έχει κανένα μερίδιο ευθύνης.

Φεύγοντας και πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο ζητούσα το κινητό μου από τους ανθρώπους της παραγωγής και δεν μου το έδιναν και επίσης μου πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητό μου ξεκινάει με το κουμπί “Start”. Όταν βγήκα στη Βεϊκου, έσβησε το αυτοκίνητο, νέκρωσε το φρένο και το τιμόνι. Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό. Πήγα να χτυπήσω έναν διανομέα, ο οποίος προσφέρθηκε να με βοηθήσει και να πάμε στην άκρη το αυτοκίνητο, κάλεσε τη αστυνομία αφού του είπα τι έχει γίνει. Η αστυνομία μου είπε να κάνω καταγγελία για απόπειρα εγκληματικής ενέργειας και για ότι με εκβιάζανε να πάω εκεί να πάρω τα αντικείμενα. Και τους είπα ότι δεν θέλω να κάνω τίποτα τέτοιο», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.