ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Μπέζος: «Η τηλεόραση φέτος είναι τόσο ερωτική που καταντάει εμετική»

Γ.Μπέζος: «Η τηλεόραση φέτος είναι τόσο ερωτική που καταντάει εμετική»

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, μίλησε το πρωί της Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου και αναφέρθηκε την ελληνική τηλεόραση και στο περιεχόμενο της.

«Αποφεύγουμε τα ερωτικά εμείς, είμαστε κατά του ερωτικού γιατί είναι πολύ ερωτική η τηλεόραση φέτος. Είναι τόσο ερωτική που καταντάει εμετική μερικές φορές. Δεν τόλμησα να τα δω, δεν αντέχω πλέον ούτε από περιέργεια. Το ερωτικό πια έχει ταυτιστεί με το χυδαίο και το ηλίθιο. Εγώ το ερωτικό το έχω σαν ποιητικό μέσα μου. Είμαι αλλού, δεν έχω διάθεση να συνυπάρξω με όλες αυτές τις ανοησίες. Εξηγώ πως αυτοί που τα βλέπουν, τους μοιάζουν. Θα σχολιαστεί πολύ για να συνέλθουμε γιατί νομίζω ότι έχουμε πάθει κάτι τελευταία. Υπάρχει ένα κοινό που θέλει να καταναλώσει τέτοια πράγματα. Το ικανοποιούμε λοιπόν, δείχνοντας αυτές τις ανοησίες. Γελάει με αυτό; Ακόμα χειρότερα. Δεν είναι για γέλια, είναι για κλάματα».

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό της Δευτέρας και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τη ζωή του και τη νέα σειρά ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ!, που ξεκινάει απόψε στον ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός, μάλιστα, μίλησε για το περιεχόμενο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση και έκανε σκληρή κριτική στα reality.

«Αποφεύγουμε τα ερωτικά εμείς, είμαστε κατά του ερωτικού γιατί είναι πολύ ερωτική η τηλεόραση φέτος. Είναι τόσο ερωτική που καταντάει εμετική μερικές φορές. Δεν τόλμησα να τα δω, δεν αντέχω πλέον ούτε από περιέργεια. Το ερωτικό πια έχει ταυτιστεί με το χυδαίο και το ηλίθιο. Εγώ το ερωτικό το έχω σαν ποιητικό μέσα μου. Είμαι αλλού, δεν έχω διάθεση να συνυπάρξω με όλες αυτές τις ανοησίες. Εξηγώ πως αυτοί που τα βλέπουν, τους μοιάζουν. Θα σχολιαστεί πολύ για να συνέλθουμε γιατί νομίζω ότι έχουμε πάθει κάτι τελευταία. Υπάρχει ένα κοινό που θέλει να καταναλώσει τέτοια πράγματα. Το ικανοποιούμε λοιπόν, δείχνοντας αυτές τις ανοησίες. Γελάει με αυτό; Ακόμα χειρότερα. Δεν είναι για γέλια, είναι για κλάματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν παρακολουθούμε ένα πρόγραμμα τρεις ώρες και μας ικανοποιεί, σημαίνει ότι είμαστε αντάξιοι του. Δεν είναι ακραία, είναι χυδαία και άνευ νοήματος, δηλαδή ανόητα. Το ξέρουμε όλοι πως είναι έτσι και καθόμαστε τώρα και συζητάμε. Είναι για τα πανηγύρια τελεία και παύλα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Για ξύλο είναι και πριν γεννηθούμε υπήρχαν δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουν και καλά να είναι στη σφαίρα της εξαίρεσης, δεν μπορεί να είναι και στον κανόνα. Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Το πρόβλημα το δικό μας της μυθοπλασίας δεν είναι αυτά τα προγράμματα, είναι ο κακός μας ο εαυτός, όταν εγώ κάνω καλά την δουλειά μου, ακυρώνω αυτή την ανοησία. Όποιος επιθυμεί να δει την ανοησία, είναι άξιος της μοίρας του», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.