ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο φωτογράφος του GNTM μιλάει για τις γυμνές φωτογραφίες: «Δεν πρέπει να κρίνουμε αυστηρά αυτά τα σπίτια»

Ο φωτογράφος του GNTM μιλάει για τις γυμνές φωτογραφίες: «Δεν πρέπει να κρίνουμε αυστηρά αυτά τα σπίτια»

Ο Κοσμάς Κουμιανός είναι ο φωτογράφος που συμμετείχε στην πρώτη δοκιμασία του GNTM από όταν οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Κλήθηκε να απαθανατίσει με το φακό του χωρίς ρούχα τα αγόρια και τα κορίτσια που συμμετέχουν στο παιχνίδι και συγκέντρωσε κάποια αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον τρόπο που αποτυπώθηκαν τα γυμνά σώματά τους. Ο ίδιος διάβασε τις κριτικές κι έδωσε την απάντησή του, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, χαρακτηρίζοντας το ανθρώπινο σώμα «σπίτι» που οφείλουμε να προσέχουμε.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «GNTM και γυμνό σώμα. Φέτος είχα την χαρά αλλά και την τιμή να συμμετάσχω στο ελληνικό #GNTM για ακόμη μια χρονιά. Η χαρά και η τιμή αναφέρονται στους συνεργάτες της εκπομπής αλλά και στον θεσμό αυτό καθεαυτό για πολλούς λόγους καθώς κάθε χρονιά η ζωή μας έχει προκλήσεις που είτε παρουσιάζονται μπροστά μας είτε τις παρουσιάζουμε εμείς.

Δεν υπάρχει ωραιότερο “θέμα” στη ζωή από το ανθρώπινο σώμα. Είναι αυτό το δώρο που μας δίνεται κατά τη γέννησή μας και που μας ακολουθεί σε ολόκληρη τη ζωή μας.

Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε ή να αισθανόμαστε άσχημα ή άβολα και αυτό δεν αφορά μόνο τα μοντέλα – μας αφορά όλους. Μέσα σε αυτές τις “μόνιμες κατοικίες μας”, τα σώματά μας, αντιλαμβανόμαστε, αισθανόμαστε, ερωτευόμαστε, εκνευριζόμαστε, φλερτάρουμε, κερδίζουμε, χάνουμε, ΖΟΥΜΕ.

Οφείλουμε να προσέχουμε λοιπόν αυτά “τα σπίτια”, να μην τα κρίνουμε αυστηρά, να μην τα μαστιγώνουμε, να μην τα μαλώνουμε αλλά να τα βοηθάμε να εξελιχθούν παράλληλα με εμάς. Το γυμνό για εμένα συμβολίζει την αλήθεια. Το γυμνό σώμα αντιστοίχως συμβολίζει έναν λευκό καμβά, ένα άγραφο βιβλίο πάνω στο οποίο μπορούμε να ζωγραφίσουμε και να γράψουμε ό,τι θέλουμε και αυτό περιέχει μέρος της αλήθειας μας.

Το γυμνό συμβολίζει την προσωπική αλήθεια του καθενός, όποια κι αν είναι αυτή. Αυτό είδα σε αυτούς τους ανθρώπους που φωτογράφισα και αυτό μου έδειξαν. Εις άλλα με υγεία».

https://www.instagram.com/p/CFxVmaWnoJT

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CFxVLzNnKa5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.