ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Με Λιάγκα αντεπιτίθεται η Σκορδά; Με on air απιστία του αγαπημένου της απαντά η Καινούργιου

Με Λιάγκα αντεπιτίθεται η Σκορδά; Με on air απιστία του αγαπημένου της απαντά η Καινούργιου

Η Φαίη Σκορδά και ο ΑΝΤ1 ρίχνει το «βαρύ πυροβολικό» στην αρένα των πρωινών, τον Γιώργο Λιάγκα και η μέχρι πρότινος βασίλισσα της ζώνης, Κατκεν… Κατερίνα Καινούργιου δε θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα.

Έτσι σήμερα το πρωί της «σφυρίζουν» on air ότι είδε η Βάνια του Μουτσινά τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη, και εγγονό του Περικλή Παναγόπουλου στο Κολωνάκι με μια άλλη γυναίκα!

Η Κατερίνα σοκαρίστηκε #not φυσικά και έντρομή #not πέρασε σε διαφημίσεις… για να χωρίσει όπως είπε!

Διάλειμμα: – «Τι έγινε τα πήγαμε καλά; Ανεβήκαμε σε νούμερα;»

«Οχι Κατερίνα μου, πες και κάτι άλλο τώρα που θα γυρίσουμε από τις διαφημίσεις»

Επιστροφή από τις διαφημίσεις.

Η Κατερίνα εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένη και να αναρωτιέται on air αν πρέπει να πάρει τον ίδιο που είναι στην εταιρεία του να τον ρωτήσει, ή να πάρει τον Μουτσινά, ή να πάρει τα βουνά…

Και κάπως έτσι θα κυλούν τα πρωινά στην ελληνική τηλεόραση!

Και η Φαίη περνά ξανά μπροστά και εμφανίζει ξανά τον Γιώργο Λιάγκα backstage.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3-1 σκορ υπέρ της Φαίης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.