ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αντέδρασε το Twitter στα γλέντια στο «Στην υγειά μας» – «Κατά τ’ άλλα να πλένετε τα χέρια σας πολύ σχολαστικά» (φώτο)

Αντέδρασε το Twitter στα γλέντια στο «Στην υγειά μας» – «Κατά τ’ άλλα να πλένετε τα χέρια σας πολύ σχολαστικά» (φώτο)

Γλέντια είχαμε για ακόμη ένα σαββατόβραδο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Σε πολλού χρήστες του Twitter, δεν άρεσαν οι πολλοί καλεσμένοι, τα τραγούδια και οι χοροί, καθώς πιστεύουν πως είναι εικόνες που δεν ταιριάζουν με την εποχή που βιώνουμε.

Ο παρουσιαστής πολλάκις ανέφερε στην εκπομπή πως όλοι έκαναν rapid test για να βρεθούν στο γύρισμα και αυτό ήταν κάτι που έγινε trend στο Twitter.

https://www.vimeo.com/500876670

Δείτε παρακάτω μερικά tweets

https://twitter.com/apa_guapa/status/1350558828979490816

https://twitter.com/Piratis92/status/1350534102739513344

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.