ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Καλίδης σε ρόλο… Γιαδικάρουγλου: «Εγώ δεν θυμάμαι κάτι» – Έβγαλε στη σέντρα την Ε.Ελευθερίου ο Τριαντάφυλλος

Π.Καλίδης σε ρόλο… Γιαδικάρουγλου: «Εγώ δεν θυμάμαι κάτι» – Έβγαλε στη σέντρα την Ε.Ελευθερίου ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε έξω από τα δόντια και εξέθεσε την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία σύμφωνα με όσα είπε μιλούσε πίσω από την πλάτη της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Σύμφωνα με τον Τριαντάφυλλο η Ελευθερίου είχε πιάσει τον γνωστό τραγουδιστή, αλλά και τον Πάνο Καλλίδη και τους είχε πει πως δεν συμπαθεί την Κάτια. Παρόλα αυτά ο Καλίδης σε ρόλο… Γιαδικάρουγλου απάντησε πως «εγώ δεν θυμάμαι τίποτα».

Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή τραγουδίστρια, χαρακτήρισε τη νέα της ομάδας, τους «Μπλε» δηλαδή, πιο δεμένη από ότι ήταν αυτή τον διάσημων πριν την διάλυση που ανακοινώθηκε στις αρχές της εβδομάδας.

Η απάντηση Τριαντάφυλλου

Τότε το λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος εξαπέλυσε την αντεπίθεσή του με… αποκαλύψεις: «Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε πριν σε μένα για ηθική και η ίδια με έπιανε σε γωνίες που δεν καταγραφόταν κάτι, έχω και μάρτυρα, για να μας πει «τι είναι αυτή η Κάτια;», «αυτή είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι, δεν την πάω καθόλου, την μισώ». Αυτά τα λόγια τα είπε και ήταν ο Πάνος μπροστά», χωρίς ωστόσο ο Πάνος Καλλίδης να παίρνει θέση, ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου γελούσε ειρωνικά.

Η υπεράσπιση της Ελευθερίου

Ο Περικλής Κονδυλάτος πήρε τον λόγο, υποστηρίζοντας την Ελευθερία Ελευθερίου και εξαπολύοντας επίθεση στον Τριαντάφυλλο, λέγοντας: «Αν δεν φύγω αυτή την εβδομάδα, θα φύγω την επόμενη με την κατεύθυνση που η ομάδα έχει πάρει».

https://www.vimeo.com/500876670

Εμπλοκή Τζέιμς

Μάλιστα, σε κάποια φάση υπήρξε και νέα ένταση με τον Τζέιμς Καφετζή, για τον οποίο ο Τριαντάφυλλος είπε: «Να σταματήσει ο Τζέιμς να με ειρωνεύεται, δεν με ξέρει και από χθες! Αυτά να τα κάνει στην παρέα του».

Εμείς να τονίσουμε πως και ο Αλέξης Παππάς είχε πει πριν από κάποια επεισόδια πως η Ελευθερίου τον είχε πιάσει και του έλεγε ποιον να ψηφίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.