ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση

Η Μπλε ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και έτσι έχουμε πλέον τέσσερις υποψήφιους για αποχώρηση.

«Όλοι ήθελαν να με ψηφίσουν. Ακόμα και η κόκκινη ομάδα. Το καταλαβαίνω, είμαι ένας δυνατός παίκτης και φέρνω πόντους. Είναι λογικό να θέλουν να φύγει ο Παππάς, να διώξουν τον πιο ισχυρό» λέει ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα του «Survivor 4», λίγο πριν προκύψουν και οι επόμενοι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Την ίδια στιγμή και στις δύο παραλίες του ριάλιτι οι παίκτες συζητούν όλα όσα είπε ο Αλέξης για την Άννα Μαρία και τον Μπάρτζη και όλη η μπλε ομάδα είναι εναντίον του. Κρις Σταμούλης, Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος ανυποψίαστοι για την έκβαση του παιχνιδιού απολαμβάνουν τον ήλιο στις παραλίες του Survivor.

Το αγώνισμα της Τρίτης (16/2) ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς οι παίκτες έπρεπε να κάνουν κανό και να συντονιστούν με δύναμη και αντοχή. Η κόκκινη ομάδα τελικά – παρά τα spoiler που κυκλοφόρησαν χθες – έχασε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και οδηγήθηκε στο συμβούλιο με κομμένα τα φτερά. Την ασυλία από την κόκκινη ομάδα κέρδισε ο Κόρο και φόρεσε κι αυτός το περίτεχνο κολιέ που τον «κρατάει» στο παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα.

Οι Κόκκινοι ψήφισαν την Ανθή Σαλαγκούδη για αποχώρηση, λέγοντας ότι την επιλέγουν λόγω αδύναμης αγωνιστικής παρουσίας. Ο Πάνος Καλλίδης επέλεξε για υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κρις Σταμούλη, καθώς οι Μπλε ομάδα δεν τον συγχωρεί για τη φιλία του με τον Αλέξη και για το γεγονός ότι εξαφανίστηκαν για να βρουν φαγητό. Ο Κόρο, που κέρδισε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας στους Κόκκινους, επέλεξε τον Περικλή Κονδυλάτο, λέγοντας το έκανε για αγωνιστικούς λόγους.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση την Τετάρτη (17/2) θα δώσουν σκληρή μάχη για την παραμονή τους στο παιχνίδι, αν και ήδη το τηλεοπτικό κοινό έχει αποφασίσει ποιος θα γυρίσει στην παγωμένη Ελλάδα από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι άλλη μια παίκτρια που δεν έχει ιδέα τι της επιφυλάσσει το Survivor, καθώς ένας από τους τρεις νέους παίκτες που θα δούμε στο ριάλιτι είναι ο 30χρονος Σάκης Κατσούλης, επιχειρηματίας και πρώην σύντροφός της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.