ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor spoiler 24/2: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης (βίντεο)

Survivor spoiler 24/2: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης (βίντεο)

Το φετινό Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (23/2) μάθαμε τις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση. Ανθή, Σοφία και Μαριάνθη βγήκαν στον… τάκο και η κλίκα που έχουν δημιουργήσει -αναγκαστικά- θα σπάσει απόψε.

Είδαμε στο Twitter να δημιουργείται «κίνημα» με το hashtag #Ανθη_φυγε με χιλιάδες σχόλια κατά της Σαλαγκούδη και τους χρήστες να ζητούν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Τι γίνεται όμως σήμερα; Ποια είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο με προορισμό την Αθήνα;

Σύμφωνα με τα τελευταία spoiler που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, πάμε ολοταχώς για μια μεγάλη ανατροπή που θα προκαλέσει σάλο!

Η Μαριάνθη μέχρι πριν λίγες ώρες έμοιαζε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη!

Φυσικά η επιβεβαίωση για το τι θα συμβεί θα έρθει στο αποψινό επεισόδιο το οποίο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.