ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor – Ξεκίνησε το κράξιμο σε Νίκο-Τζέιμς η Μαριαλένα: «Είναι κακοί άνθρωποι» (βίντεο)

Survivor – Ξεκίνησε το κράξιμο σε Νίκο-Τζέιμς η Μαριαλένα: «Είναι κακοί άνθρωποι» (βίντεο)

Ξεκίνησε το κράξιμο σε Νίκο Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του Survivor συνεχίζεται και η κόντρα των δύο ανδρών με τον Πάνο Καλλίδη.

Το πρώτο κομμάτι του τρέιλερ αφορά την διαμάχη του Τζέιμς Καφετζή με τον Πάνο Καλλίδη, με τον πρώτο να υπερασπίζεται την απόφασή του, λέγοντας στην κάμερα: «Είχαν πάρει όλα τα παιδιά το μέρος του Πάνου, δικαιώθηκα με την στρατηγική μου, ότι και αν λένε οι υπόλοιποι».

Από την πλευρά του ο Πάνος Καλλίδης, λέει: «Η στρατηγική του Τζέιμς δούλεψε, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμένα. Ούτε αλλάζει κάτι».

Το… κράξιμο της Μαριαλένας

Στη συνέχεια η… σκυτάλη πάει στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη που προφανώς μιλάει για την ένταση που υπήρξε μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και των Τζέιμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη, λέγοντας: «Πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου που δύο μήνες δεν είχαν καταλάβει τι άνθρωποι είναι. Για εμένα δεν είναι άνθρωποι, είναι κακοί άνθρωποι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.