ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Το Survivor, αδιαμφισβήτητα μετά από το μικρό διάλειμμα λόγω του Πάσχα επέστρεψε με εκρηκτικά επεισόδια.

Το βράδυ της Τρίτης, στο συμβούλιο του νησιού, η Μπλε ομάδα έπρεπε για δεύτερη φορά να ψηφίσει για ακόμη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι Κόκκινοι ήταν πάλι θεατές.

Την Δευτέρα, την ατομική ασυλία είχε κερδίσει ο Γιώργος Κόρομι. Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε ο James Καφετζής. Στο συμβούλιο της Τρίτης, δεύτερο υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor αναδείχθηκε ο Νίκος Μπάρτζης. Τρίτος στον τάκο βγήκε ο Παύλος Γαλακτερός, από την ψήφο του Κόρομι.

Ποιος αποχωρεί απόψε από το Survivor;

Σύμφωνα με το spoiler που έκανε στο Twitter, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, απόψε φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο ο Παύλος Γαλακτερός. Συγκεκριμένα, ο Μισθοφόρος έκανε τα παρακάτω tweets:

https://twitter.com/costasanagno/status/1389600439184789507

https://twitter.com/costasanagno/status/1389837175299231744

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε την προβολή του αποψινού επεισοδίου του Survivor, για την επιβεβαίωση του spoiler.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.