ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ντου» της Ε.Ελευθερίου στο Καλό Μεσημεράκι – Όσα είπε για τον Α.Παππά και όχι μόνο (βίντεο)

«Ντου» της Ε.Ελευθερίου στο Καλό Μεσημεράκι – Όσα είπε για τον Α.Παππά και όχι μόνο (βίντεο)

Η Ελευθερία Ελευθερίου λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το Survivor βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι, όπου είπε πολλά για το ριάλιτι επιβίωσης στο Νίκο Μουτσινά.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Αλέξη Παππά, καθώς μεγάλη κουβέντα έχει γίνει γύρω από το όνομά του, για τον οποίο είπε και τα καλύτερα λόγια.

«Κάποια παιδιά μπαίνουν στο παιχνίδι με μια στρατηγική. Κάποια άλλα είναι καλά αγωνιστικά. Ο James είναι από τους δυνατούς παίκτες, σε αυτή τη φάση που είμαστε είναι όλοι παίκτες πολύ καλοί. Θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά δεν είναι κακό να έχεις στρατηγική.

Ο πιο ευθύς στο Survivor είναι ο Αλέξης Παππάς.

Κι εμένα στο παιχνίδι να μου έφερνες τον πρώην μου, μαζί του θα ήμουν γιατί θα ένιωθα ασφάλεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.