ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: «Λύγισε» ο Η.Μπόγδανος – Ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει

Survivor: «Λύγισε» ο Η.Μπόγδανος – Ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο Ηλίας Μπόγδανος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Survivor, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη το έχει ανακοινώσει στην παραγωγή.

Τις τελευταίες εβδομάδες δεν θυμάμαι να τον έχουμε δει να χαμογελάει. Τα περισσότερα πλάνα τον δείχνουν κλαμένo. Τα ξεσπάσματα θυμού και η ένταση στην φωνή του δεν κρύβουν το πόσο πιεσμένος νιώθει. Θυμάστε πως ήταν τις πρώτες εβδομάδες; Είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Ήταν αυτός που σε κάθε διαπληκτισμό που υπήρχε ανάμεσα στους συμπαίκτες του τους έλεγε να ηρεμήσουν και πως όλα λύνονται με τον διάλογο.

Τέσσερις μήνες μετά, όμως, τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Το ξέραμε όλοι πως είναι ένα σκληρό παιχνίδι ψυχολογίας το Survivor αλλά κανείς δεν φανταζόταν πως φέτος θα δοκιμαστούν τόσο πολύ τα όρια των συμμετεχόντων.

Ο Μπόγδανος πριν λίγα 24ωρα έκανε μια πολύωρη συζήτηση με την Καρολίνα και τις εξομολογήθηκε πως αν συνεχίσει η ψυχολογία του και είναι τόσο πεσμένη, δεν θα αντέξει. Της είπε πως μέρες τώρα σκέφτεται να αποχωρήσει γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά του και δεν γνωρίζει ούτε και ο ίδιος για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό.

Πρώτη φορά βλέπει κι εκείνος τον εαυτό του τόσο πεσμένο. Από την άλλη δεν έχει παραιτηθεί από τίποτα ποτέ στην ζωή του και ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο με στόχο το έπαθλο. Ξέρει ότι αγωνιστικά είναι στους τοπ της παραλίας – μέχρι στιγμής – κι αυτό είναι το μόνο που τον κρατάει ακόμα μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Αν πέσει κι αγωνιστικά ίσως δεν τον δούμε να φτάνει τελικό. Εδώ θα είμαστε βέβαια να τα πούμε όλα, αν και όταν έρθει αυτή η ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.