ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Ο λόγος που η Χ.Κεφαλά έδωσε… «χυλόπιτα» στον Σ.Κατσούλη – «Δεν τον ερωτεύτηκα»

Survivor: Ο λόγος που η Χ.Κεφαλά έδωσε… «χυλόπιτα» στον Σ.Κατσούλη – «Δεν τον ερωτεύτηκα»

Η πρώην παίκτρια του Survivor Χριστίνα Κεφαλά, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε με τον Σάκη Κατσούλη, αποκαλύπτοντας μάλιστα την αιτία του χωρισμού τους.

«Εγώ σαν ζευγάρι τους είδα μέσα, γιατί είναι πολύ κοντά. Εγώ δε μπορώ να είμαι φίλη με τον πρώην μου. Με τον Σάκη χωρίσαμε ενάμιση μήνα πριν μπούμε στο Survivor. Όταν μπήκαμε και έλεγε όλα αυτά για τη Μαριαλένα, με έφερε σε δύσκολη θέση. Και εμείς ήμασταν μαζί. Δεν ήμασταν καιρό μαζί, αλλά και εγώ σαν γυναίκα…

Δεν τον ερωτεύτηκα τον Σάκη. Δεν πρόλαβα. Εγώ με τον Σάκη δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξαναβρούμε. Με τον Σάκη χωρίσαμε γιατί έμαθα πως θα μπει στο Survivor που ήταν και η Μαριαλένα. Μου είχε κρύψει και κάποια πράγματα… Εγώ πήγα γιατί μου ήρθε πρόταση. Δεν το ήξερα πως θα είναι και ο Σάκης. Στα γραφεία τον συνάντησα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πολύ κοινωνικό παιδί. Δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εγώ όταν μπήκαμε στο Survivor δε ζήλεψα καθόλου τη Μαριαλένα. Δεν περίμενα να ξαναέρθουν τόσο κοντά. Είναι έκπληξη για μένα. Δεν υπήρχε από μέρους μου ενδιαφέρον από τον Σάκη. Τα είχαμε ξεκαθαρίσει από πριν. Για αυτό είχα και τέτοια σχέση με τη Μαριαλένα» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κεφαλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.