ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από το πρωί της Κυριακής θα έχουν κάποιες περιοχές στη Θεσσαλονίκη, όπως έχει ανακοινώσει ο ΔΕΔΔΗΕ. Δείτε τις περιοχές και τις ώρες διακοπής.

-Διακοπή ρεύματος από τις 08:00 έως τις 14:00 μ.μ. στο Δήμο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα οι καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών διασταύρωση Κ. Καραμανλή και Γρ. Λαμπράκη, Λιτοχώρου, Παπάφη, Λαχανά, Γρ. Λαμπράκη κ.λπ.

-Διακοπή ηλεκτροδότησης από τις 08΅00 έως τις 14:30 κάποιοι καταναλωτές στον Δήμο Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα στη Νεοχωρούδα (ΜΠΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΕΛΕΛΙΔΗΣ, BUDERUS, ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ).

-Επίσης στο Ωραιόκαστρο, από τις 08:30 έως τις 11:30 ειδικότερα στην περιοχή της Εγνατίας οδού και συγκεκριμένα οι καταναλωτές :ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ-ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ, ΒΙΟΣΑΡ LOGISTICS, ΤΟΜΠΑΖΗΣ, ΚΩΣΤΑΡΑ, ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΙΑ, Ε&Δ Α.Ε, ΔΑΦΝΟΥΔΗΣ, ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ, ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ, DOCA, ΒΕΡΝΤΕ Α.Ε, ΕΞΕΛΚΑ, ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, ΥΙΟΙ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ, ΣΙΔΜΑ, ΠΟΝΤΣΗ, AC COMPANY, ΠΑΟΕ, ΔΙΓΚΑΛΗ, ΜΑΜΟΥΤΟΣ, ΚΕΦΑΛΑ – ΠΕΡΑΚΗ, HOTEL ΤΑΝΙΑ, Φ/Β ΤΙΚΑ, ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΖΗ, ΚΑΣΑΡΗ, ΜΠΑΡΜΠΑΜΠΕΛΗ, ΠΑΠΑΧΙΛΕΑ, ΤΑ ΕΛΤΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΙΑ, SANITEC, ΦΡΕΑΡ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΕΥΟΣΜΟΥ, ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΜΑΤΖΑΡΗ, ΜΙΧΟΥ ΙΤΙΜΟΥΔΗΣ, ΑΜΠΕΡΙΑΔΗΣ, ΡΑΤΣΟΣ, ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒRS ΑΒΕΕ, ΤΣΑΚΙΡΗΣ, ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΑΣ, ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ, ΚΕΙΒΑΝΙΔΗΣ.

-Διακοπή ρεύματος και στην αρχή του Πενταλόφου του Δήμου Ωραιοκάστρου από τις 10:00 έως τις 14:30μ.μ.

-Διακοπή ηλεκτροδότησης από τις 09:00 έως τις 10:00 θα έχουν οι καταναλωτές στην Ευκαρπία του Δήμου Παύλου Μελά ΗΛΙΑΔΗΣ, ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ.

Ενώ από τις 12:00 έως τις 14:30, διακοπή θα έχουν στην Ευκαρπία η Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος και οι οδοί Μ.Μπότσαρη, Παπάγου, Ανδρούτσου.

Χωρίς ρεύμα για μία περίπου ώρα, από τις 12:00 έως τις 13:00, θα είναι η περιοχή της ΒΙ.ΠΕ.Θ ΟΤ – 4 ( ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΕΔΕΣΜΑ, ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΑΘΗΣ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.