ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε.Μασκ: Έχει ενδοιασμούς στην τιμή της εξαγοράς του Twitter

Επιθυμεί χαμηλότερη τιμή ανά μετοχή

Ε.Μασκ: Έχει ενδοιασμούς στην τιμή της εξαγοράς του Twitter

Ενδοιασμούς για την τιμή εξαγοράς του Τwitter φέρεται να έχει ο Έλον Μασκ, διαφωνώντας με τον εκτελεστικό διευθυντή, Παράγκ Αγκραουάλ για το ποσοστό των fake λογαριασμών στην πλατφόρμα.

Ο εν δυνάμει νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ άφησε να εννοηθεί ότι μία ενδεχόμενα χαμηλότερη τιμή εξαγοράς της πλατφόρμας θα ήταν πιο κατάλληλη.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας, Παράγκ Αγκραουάλ και ο Μασκ, διαφωνούσαν χθες, Δευτέρα, για τις εκτιμήσεις της Twitter σχετικά με το ποσοστό των ψεύτικων λογαριασμών χρηστών. Αυτό αναφέρει μια πηγή η οποία βρισκόταν στην ιδιωτική διάσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι.

Ο Αγκραουάλ, με μία ανάρτησή του χθες  (16/5) ανέφερε ότι οι εσωτερικές εκτιμήσεις για τους πλασματικούς λογαριασμούς χρηστών ήταν «πιο κάτω από το 5%» απαντώντας στην κριτική που διατυπώνεται από τον Μασκ εδώ και μέρες.

Ο Μασκ, ο οποίος δήλωσε την Παρασκευή ότι «η συμφωνία δεν εφαρμόζεται προσωρινά» εν αναμονή πληροφοριών για τους ψευδείς λογαριασμούς χρηστών, αντέδρασε στην επιχειρηματολογία του Αγκραουάλ για τη μεθοδολογία της εταιρίας αναρτώντας  emoji.

«Πώς λοιπόν οι διαφημιστές θα γνωρίζουν τι παίρνουν για τα χρήματά τους; Αυτό είναι θεμελιώδες για την οικονομική υγεία του Twitter», έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.