ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Κολοσσός» του λιανεμπορίου σταματά τις online πωλήσεις αλκοόλ και delivery

Αλλάζει την πολιτική της η Aldi

«Κολοσσός» του λιανεμπορίου σταματά τις online πωλήσεις αλκοόλ και delivery

Ο «γίγαντας» του λιανεμπορίου στη Μ. Βρετανία, η Aldi, πήρε σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Αποφάσισε να σταματήσει τις online πωλήσεις αλκοόλ και άλλων προϊόντων και να επικεντρωθεί στο άνοιγμα νέων καταστημάτων.

Το νέο πλαίσιο μπαίνει άμεσα σε ισχύ και από το τέλος του μήνα, οι καταναλωτές δεν θα μπορούν πλέον να επωφελούνται από τις online προσφορές σε οινοπνευματώδη ποτά και άλλα προϊόντα που διέθετε.

Σύμφωνα, πάντως, με όσα έχουν γίνει γνωστά η Aldi θα συνεχίσει την online προϊόντων παντοπωλείου.

Εκπρόσωπος της Aldi δήλωσε σχετικά:

«Διατηρούμε τις τιμές μας χαμηλές επειδή είμαστε ο πιο αποτελεσματικός λιανοπωλητής στη Βρετανία και, ως εκ τούτου, λάβαμε την απόφαση να σταματήσουμε την πώληση κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών μέσω διαδικτύου για παραδόσεις κατ’ οίκον μέσα στον μήνα και θα σταματήσουμε επίσης και τις ειδικές αγορές μέσω Διαδικτύου μέσα στον χρόνο».

Υπενθυμίζεται ότι η Aldi ξεκίνησε το ντελίβερι κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών το 2015, και στη συνέχεια γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη, προσφέροντας πολλές ειδικές προσφορές για αγορές αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, για τις αλλαγές, ένα σημαντικό ερώτημα είναι τι θα γίνει με τους εργαζόμενους. Σύμφωνα με τις επιπτώσεις από τις νέες αποφάσης της Διοίκησης, ο εκπρόσωπος της εταιρίας ανέφερε ότι όσοι εργάζονταν στο τμήμα διαδικτυακών πωλήσεων, θα δοθούν δυνατότητες επιλογών για να εργαστούν σε διάφορους τομείς της αλυσίδας, ωστόσο, δεν κατέστησε σαφές εάν θα υπάρξουν απολύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.