ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο 93χρονος δισεκατομμυριούχος Ρούπερτ Μέρντοχ αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να παντρευτεί για 5η φορά!

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει έξι παιδιά

Ο 93χρονος δισεκατομμυριούχος Ρούπερτ Μέρντοχ αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να παντρευτεί για 5η φορά!

Γαμπρός για 5η φορά ετοιμάζεται να γίνει ο δισεκατομμυριούχος Ρούπερτ Μέρντοχ, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα 93α γενέθλιά του, αφού αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του Ελένα Ζούκοβα, 67 ετών, όπως έγινε γνωστό χθες Πέμπτη.

Εκπρόσωπος του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης ανακοίνωσε μάλιστα πως έχουν αρχίσει ήδη οι προετοιμασίες για τον γάμο που θα γίνει τον Ιούνιο στην έπαυλη του Μέρντοχ στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει έξι παιδιά.

Την είδηση για τον αρραβώνα του Αυστραλού κροίσου με την διακεκριμένη μοριακή βιολόγο, η οποία εγκατέλειψε τη Ρωσία και ζει εδώ και τρεις δεκαετίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετέδωσαν πρώτοι οι New York Times.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ελένα Ζούκοβα είναι μητέρα της Ντάσα που, ύστερα από 10 χρόνια έγγαμου βίου με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς, παντρεύτηκε τον Σταύρο Νιάρχο τον νεότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.