ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στα «σκαριά» deal τουρκικής εταιρείας με την Reebok στην Ρωσία

Τουρκική εταιρεία συζητά να εξαγοράσει τις δραστηριότητες της Reebok στη Ρωσία

Στα «σκαριά» deal τουρκικής εταιρείας με την Reebok στην Ρωσία

Η τουρκική εταιρεία υποδημάτων FLO Magazacilik βρίσκεται σε συζητήσεις για την αγορά περισσότερων από 100 καταστημάτων που ανήκαν μέχρι πρότινος στη Reebok στη Ρωσία, ανέφερε ο πρόεδρος της Flo, Mehmet Ziylan.

Ο Ziylan τόνισε πως η συμφωνία δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, διαψεύδοντας δημοσίευμα της ρωσικής Kommersant, ότι η εταιρεία έχει ήδη αναλάβει τις δραστηριότητες.

“Μιλάμε, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι πιο συγκεκριμένο”, τόνισε στο Reuters.

Η Kommersant επικαλείται πηγή κοντά στην τουρκική εταιρεία και τονίζει πως η συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί και περισσότερα από 100 καταστήματα της Reebok στη Ρωσία είχαν περάσει στον έλεγχο της τουρκικής εταιρείας.

Τον Μάρτιο η Reebok ανέστειλε όλα τα καταστήματα και τις δραστηριότητες ηλεκτρονικού εμπορίου στη Ρωσία.

Η συμφωνία αναμένεται να προκαλέσει ανησυχίες ότι οι επιχειρήσεις στη Ρωσία και χώρες που δεν εμπλέκονται στις δυτικές κυρώσεις, αποκτούν πολύτιμα assets, καθώς οι δυτικές εταιρείες σπεύδουν να συμμορφωθούν με τις κυρώσεις για τη σύγκρουση στην Ουκρανία, καθώς και για τις απειλές από το Κρεμλίνο ότι μπορεί να κατασχεθούν ξένα assets.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον προηγούμενο μήνα, η Anheuser-Busch InBev δήλωσε ότι σχεδιάζει να αποχωρήσει από τη Ρωσία πουλώντας τα συμφέροντά της σε μια κοινοπραξία με την τουρκική Anadolu Efes η οποία δραστηριοποιείται στη Ρωσία και στην Ουκρανία, και αναμένει ως αποτέλεσμα να αναλάβει χρεώσεις 1,1 δισ. δολαρίων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.