ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στον αέρα η συμφωνία με τη Nutriart εξαιτίας της Marfin-Laiki

Στον αέρα η συμφωνία με τη Nutriart εξαιτίας της Marfin-Laiki

Αλλάζει στάση η Marfin-Laiki και παρά το γεγονός υπήρχει μια καταρχήν συμφωνία για τους όρους της διάσωσης της εταιρείας, ανατρέπει την απόφασή της και θέτει σε κίνδυνο ολόκληρη τη συμφωνία Χρηματοοικονομικής Αναδιάρθρωσης για τη Nutriart οδηγώντας την εταιρεία και τους 560 εργαζομένους της στην κατάρρευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 13 από τις 14 τράπεζες που εμπλέκονται στην νέα συμφωνία για τη Nutriart, φέρεται να έχουν συμφωνήσει, όμως η καθυστέρηση στην υπογραφή της συμφωνίας και στην εκταμίευση των χρημάτων οφείλεται σε ζητήματα που προβάλλει η Marfin-Laiki.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, οι εργαζόμενοι και το σωματείο της Nutriart έστειλαν επιστολή στη διοίκηση της τράπεζας απευθύνοντας έκκληση στη Marfin-Laiki «να προχωρήσει στη συμφωνία αυτή για την οποία η τράπεζα έχει ήδη συναινέσει ώστε να μην συνδεθεί με την απώλεια 560 θέσεων εργασίας».

Οι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι λύση πρέπει να δοθεί τώρα αφού ήδη υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές τους και αβεβαιότητα για το μέλλον λόγω της καθυστέρησης στην υπογραφή της συμφωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, είχαν θέσει χρονικό περιθώριο στη Marfin-Laiki να απαντήσει ότι θα τηρήσει τη δέσμευσή της για την υλοποίηση της συμφωνίας, διαφορετικά αναφέρουν ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε ποινικά και ηθικά τα συμφέροντά μας μέσω της Ελληνικής Δικαιοσύνης και κάθε άλλου διαθέσιμου μέσου, πριν να είναι αργά για την εταιρεία και τους εργαζομένους της».  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.