ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εργαζόμενοι ΔΕΗ: «Από την Κυριακή το βράδυ ξεκινάμε απεργιακές κινητοποιήσεις με διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα»

Εργαζόμενοι ΔΕΗ: «Από την Κυριακή το βράδυ ξεκινάμε απεργιακές κινητοποιήσεις με διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα»

«Από την Κυριακή το βράδυ ξεκινάμε απεργιακές κινητοποιήσεις με διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα τα νησιά την Κρήτη αλλά και τη Ρόδο», υποστήριξε ο πρόεδρος εργαζομένων του ομίλου της ΔΕΗ Κώστας Μανιάτης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Ελλάδα 94,3 και τον Βαγγέλη Γιακουμή ο Κώστας Μανιάτης ανέφερε ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου Ενέργειας διαλύει ΔΕΗ και ο υπουργός με το νομοσχέδιο αυτό λειτουργεί ως εκπρόσωπος ιδιωτικών συμφερόντων.

Παράλληλα τόνισε πως όταν υπάρχει απεργιακή κινητοποίηση σίγουρα θα έχουμε διακοπές ρεύματος αλλά θα προειδοποιούμε τις ώρες και που θα κατεβαίνει ο διακόπτης ανέφερε ο κ.Μανιάτης.

Οι αντιδράσεις της ΓΕΝΟΠ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΓΕΝΟΠ μόλις έγιναν γνωστές οι αλλαγές που έρχονται στη ΔΕΗ, όπως η κατάργηση της μονιμότητας ανακοίνωσε πως προσανατολίζεται σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, ως αντίδραση. Το ΔΣ της Ομοσπονδίας συνεδρίασε εκτάκτως το Σάββατο και επισήμανε ότι «το νομοσχέδιο φέρνει δραστικές αλλαγές στη λειτουργία της ΔΕΗ και ουσιαστικά ανατρέπει τις εργασιακές σχέσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.