ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε»: Εξαντλήθηκαν σε μισή ώρα τα vouchers για τις επιδοτούμενες διακοπές

Η δεύτερη φάση του προγράμματος αφορούσε σε άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες

«Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε»: Εξαντλήθηκαν σε μισή ώρα τα vouchers για τις επιδοτούμενες διακοπές

Τεράστια ήταν η ζήτηση για τα vouchers των 100 και 200 ευρώ για Βόρεια Εύβοια και Σάμο, αντίστοιχα, μιας και η πλατφόρμα άνοιξε στις 12 και λίγο πριν τις 12:30 είχε κλείσει.

Ειδικότερα, σε χρόνο ρεκόρ άνοιξε κι έκλεισε η πλατφόρμα του vouchers.gov.gr σε ό,τι αφορά στην επιδότηση Νο.2 για διακοπές στην Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο, με το ποσό των 100 και 200 ευρώ, αντίστοιχα.

Η δεύτερη φάση του προγράμματος

Σημειώνεται πως επρόκειτο για τη 2η φάση του North Evia – Samos Pass, η οποία υλοποιήθηκε με τη συνεργασία των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Τουρισμού για την τουριστική δραστηριότητα στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου.

Η δεύτερη φάση του προγράμματος αφορούσε σε άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες τις οποίες οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για το διάστημα έως και 31-08-2022 για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές.

Ειδικότερα, για τη Βόρεια Εύβοια εκδόθηκαν κι εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού 4.050 κάρτες των 100 ευρώ και για τη Σάμο 2.025 κάρτες των 200 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.