ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόεδρος Πρατηριούχων: Η τιμή της βενζίνης θα παγιωθεί στα 2 ευρώ

Μέχρι τέλος της εβδομάδας η τιμή της αμόλυβδης θα περάσει το 1,95€ με προοπτική ανόδου

Πρόεδρος Πρατηριούχων: Η τιμή της βενζίνης θα παγιωθεί στα 2 ευρώ

Σταματημό δεν έχει η άνοδος στις τιμές των καυσίμων με τις προβλέψεις να είναι δυσοίωνες για το αμέσως προσεχές διάστημα.

Ο Πρόεδρος των Πρατηριούχων – Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου, δήλωσε πως τους τελευταίους δύο μήνες έχει αυξηθεί η τιμή του πετρελαίου μπρεντ γύρω στα 10% δηλαδή από τα 73 δολάρια που είχε προσεγγίσει στις αρχές του χρόνου τώρα πια ξεπερνάει τα 86 δολάρια.

Μιλώντας στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm ο Ν.Παπαγεωργίου υπογράμμισε πως η μέση τιμή της βενζίνης σήμερα είναι στο 1,93€ το λίτρο και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα περάσει το 1,95€ με προοπτική ανόδου. «Δηλαδή μετά το τριήμερο της 25ης Μαρτίου προφανώς θα δούμε τιμές οι οποίες θα είναι πολύ κοντά στα 2€».

«Ενώ υπάρχουν αποθέματα ενώ η παραγωγή έχει ξεπεράσει τον μέσο όρο των τελευταίων τριών ετών σε πετρέλαιο δεν βλέπουμε το πετρέλαιο να πέφτει, αυτό είναι ένα προμήνυμα θα κάτι που θα επακολουθήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είθισται όταν πλησιάζουμε στο Πάσχα η τιμή να ανεβαίνει σε όλη την Ευρώπη και στη χώρα μας, θεωρώ ότι η ακρίβεια αυτή θα συνεχιστεί και πιστεύω ότι θα παγιωθεί στο επίπεδο των 2€ για την αμόλυβδη και στο επίπεδο του 1,80€ για το πετρέλαιο κίνησης ιδιαίτερα υψηλές τιμές για τα ελληνικά δεδομένα. Η βόλτα του Έλληνα με το αυτοκίνητο νομίζω ότι αποτελεί ένα παράδειγμα του πολύ παρελθόντος», πρόσθεσε ο Ν.Παπαγεωργίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.