Πρόβλεψη-σοκ από πρόεδρο αρτοποιών: «Θα ξεπεράσει το 1,5 ευρώ η φραντζόλα»! (βίντεο)

Έρχονται σημαντικές αυξήσεις, προειδοποιεί ο πρόεδρος των αρτοποιών Μαγνησίας

Πρόβλεψη-σοκ από πρόεδρο αρτοποιών: «Θα ξεπεράσει το 1,5 ευρώ η φραντζόλα»! (βίντεο)

Ο πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Μαγνησίας Κωνσταντίνος Τσουράπας υποστήριξε ότι η φραντζόλα των 500 γρ. μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει το 1,5 ευρώ λόγω των ελλείψεων στο σιτάρι που έχουν εκτοξεύσει την τιμή του ψωμιού. 

«Την προηγούμενη εβδομάδα μας ανακοίνωσαν 25-30 λεπτά αύξηση στο μαλακό σιτάρι. Αυτή την εβδομάδα μάλλον έχει ξεφύγει κι άλλο η τιμή» δήλωσε στο TRT Greece.

«Αρχές της άλλης εβδομάδας, αυτή την εβδομάδα πολύ πιθανό να δούμε αυξήσεις και δεν θα είναι 10-20 λεπτά» σημείωσε ο πρόεδρος των αρτοποιών Μαγνησίας. Όταν ρωτήθηκε δε αν θα δούμε να φτάνει το 1,5 ευρώ η φραντζόλα, είπε χαρακτηριστικά: «Να μην ξεφύγει κιόλας…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ίδιο, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι με τις ελλείψεις στο μαλακό αλεύρι. Μάλιστα, ανέφερε ότι αλευρόμυλος στη Θεσσαλία προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας λόγω έλλειψης πρώτης ύλης, με αποτέλεσμα αρτοποιοί που προμηθεύονταν μαλακό αλεύρι από τον συγκεκριμένο μύλο να έχουν μείνει ξεκρέμαστοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.