ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Θήβα: Τεράστια πορεία στήριξης τετραμελούς οικογένειας που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό

Τι ζητά η οικογένεια

Θήβα: Τεράστια πορεία στήριξης τετραμελούς οικογένειας που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό

Πολίτες από όλη τη Θήβα συμμετείχαν στη μεγάλη πορεία που πραγματοποίηθηκε για την τετραμελή οικογένειά που κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο επειδή τα funds βγάζουν στο «σφυρί» την πρώτη τους κατοικία τους.

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και πορεία στην πόλη, με τους πολίτες να στέκονται στο πλευρό του Ορέστη Χριστοφή και της Όλγας Τσιμπίδας που μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους κινδυνεύουν να ξεσπιτωθούν.

«Είμαστε εκείνοι, που αγοράσαμε σπίτι με δάνειο και θα το χάσουμε σε λίγες ημέρες. Πάρθηκε μια απόφαση ερήμην μας που μετά μας κοινοποιήθηκε χωρίς να γίνει κάποια πρόταση παρά μόνο τις παραμονές του πλειστηριασμού στην οποία ζητούσαν ένα υπέρογκο ποσό σαν προκαταβολή για να ξεκινήσουμε τις δόσεις» αναφέρουν ο Ορέστης Χριστοφής και η Όλγα Τσιμπίδα τονίζοντας ότι πληρώνουν κανονικά εδώ και χρόνια. Όπως σημειώνουν, ζητούν να τους δοθεί «η ευκαιρία να το αποπληρώσουμε μέσω μίας λογικής δόσης, από τα εισοδήματά μας».

Σημειώνεται ότι το Εργατικό Κέντρο Θήβας, σωματεία και φορείς στέκονται στο πλευρό της τετραμελούς οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.