ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Το μήνυμα Γ.Στουρνάρα για τα οικονομικά της Ελλάδας και η ατάκα του Αβραάμ Λίνκολν

«Το σπίτι σου το φτιάχνεις όταν είναι καλός ο καιρός»

Το μήνυμα Γ.Στουρνάρα για τα οικονομικά της Ελλάδας και η ατάκα του Αβραάμ Λίνκολν

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας χρησιμοποίησε μια φράση του Αβραάμ Λίνκολν για να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση για τα οικονομικά της χώρας. 

«Το σπίτι σου το φτιάχνεις όταν είναι καλός ο καιρός», είπε σε συνομιλία του στη Βουλή όταν παρέδωσε στον Κώστα Τασούλα την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος. Μάλιστα για να το κάνει πιο καθαρό συνέστησε η Ελλάδα να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ιρλανδίας: «να κρατάμε τα ουρανοκατέβατα κέρδη για μαξιλαράκι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως ο Γ. Στουρνάρας επεσήμανε ότι υπάρχει «καθαρός ορίζοντας τετραετίας» αλλά και «αβεβαιότητες στο διεθνές περιβάλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.