ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τουρισμός για Όλους 2022: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Διευκρινίσεις για τη χρήση της ψηφιακής κάρτας

Οι τέσσερις παρεμβάσεις

Τουρισμός για Όλους 2022: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Διευκρινίσεις για τη χρήση της ψηφιακής κάρτας

Διευκρινίσεις για τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσουν την άυλη, ψηφιακή κάρτα οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους έδωσε ο αρμόδιος υπουργός Βασίλης Κικίλιας.

Όπως τόνισε ο κ. Κικίλιας, «στις αρχές της άνοιξης συζήτησα αυτό το θέμα με τον πρωθυπουργό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενέκρινε μια σημαντική αύξηση στο κονδύλι του υπουργείου για τον κοινωνικό τουρισμό. Άλλωστε, η κυβέρνησή μας αυτά τα τρία χρόνια διακυβέρνησης αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι δίπλα στους ευάλωτους, σε αυτούς που δεν έχουν, που δεν μπορούν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, προχωρήσαμε σε 4 καίριες παρεμβάσεις:

  • Πρώτον, αυξήσαμε τον προϋπολογισμό του προγράμματός μας «Τουρισμός για Όλους» κατά 50%. Δώσαμε, δηλαδή, επιπλέον 10 εκατομμύρια ευρώ, με το συνολικό ποσό πλέον να ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια για το 2022.
  • Δεύτερον, μαζί την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, εξασφαλίσαμε την επέκταση του προγράμματος για τα επόμενα τρία χρόνια.
  • Τρίτον, αυξήσαμε το ποσό που θα λάβει ο κάθε ένας από τους 200.000 δικαιούχους, στα 150 ευρώ, από τα 120 που ήταν μέχρι σήμερα.
  • Και τέταρτον και πολύ βασικό, ανασχεδιάσαμε το πρόγραμμα ως προς τη μορφή και τη δομή του, έτσι ώστε οι δικαιούχοι να μπορούν κάνουν χρήση του προγράμματος με ένα voucher χωρίς να ταλαιπωρηθούν καθόλου με γραφειοκρατικές αγκυλώσεις. Η ψηφιακή πλατφόρμα θα ανοίξει εντός του Ιουνίου και οι συμπολίτες μας θα μπορούν να χρησιμοποιούν την άυλη, ψηφιακή κάρτα από την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του έτους, παντού και χωρίς περιορισμούς: Στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, στη διαμονή αλλά και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.