ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με θετικό πρόσημο κλείνει η εβδομάδα

Στο όριο των 1.180 μονάδων ο Γενικός Δείκτης

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με θετικό πρόσημο κλείνει η εβδομάδα

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, έκλεισε με θετικό πρόσημο για αυτήν την εβδομάδα, αφού ο Γενικός Δείκτης σημείωσε οριακή άνοδο κατά 0,12%.

Αποτέλεσμα ήταν η ελληνική αγορά να τερματίσει στην περιοχή των 1.180 μονάδων, επιβεβαιώνοντας τις ισχυρές στηρίξεις των 1.160 μονάδων. Από την άλλη πλευρά, όμως, ο όγκος των συναλλαγών παρέμεινε χαμηλός -δείγμα της ευρείας διστακτικότητας.

Πιο αναλυτικά, ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 1.178,79 μονάδες, κερδίζοντας περίπου 1,5 μονάδα σε σχέση με το κλείσιμο της Πέμπτης. Το τόξο των ημερήσιων διακυμάνσεων καθορίστηκε σε 15 μονάδες, με τον τζίρο των συναλλαγών να κυμαίνεται μόλις στα 67 εκατ. ευρώ.

Σε επίπεδο εβδομάδας, ο κύριος χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε ανεπαίσθητη αύξηση (>0,1%), η οποία ωστόσο αποδείχθηκε αρκετή, ώστε η αγορά να συμπληρώσει το 3ο συνεχόμενο ανοδικό πενθήμερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.