ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μια διαμαρτυρία της ONEX και η απάντηση του pronews.gr

Μια διαμαρτυρία της ONEX και η απάντηση του pronews.gr

Προς μεγάλη μας έκπληξη το pronews.gr έλαβε μία εξώδικη διαμαρτυρία για το άρθρο του με το οποίο περιγράφαμε την αντιδικία που υπάρχει μεταξύ της εταιρείας AXIS στα ναυπηγεία Νεωρίου και Ελευσίνας και της εταιρείας ONEX, η οποία έχει ενοικιάσει τα ναυπηγεία Νεωρίου και ενδιαφέρεται για τα ναυπηγεία Ελευσίνας και Σκαραμαγκά.

Δεν καταλαβαίνουμε ποιο ακριβώς σημείο της ανάρτησής μας ήταν «ψευδές» και «συκοφαντικό» και γιατί διαμαρτύρονται.

Υπάρχει πρόβλημα και αντιδικία με την εταιρεία AXIS που έχει το 25%, περίπου, των δύο ναυπηγείων και -προφανώς- εκπροσωπούν του παλαιούς ιδιοκτήτες;

Ας δούμε εδώ κάποιες φιλικές προς την ΟΝΕΧ δημοσιεύσεις αναφορικά με την αντιδικία τους (διαβάστε σχετικά εδώ και εδώ).

Και μόνο συκοφαντικό δεν είναι να δημοσιοποιείται ότι σε μία εταιρεία ζητείται από την μειοψηφία των μετόχων να υλοποιήσει η πλειοψηφία μια δέσμευση για 40 εκατ. ευρώ επενδύσεις.

Αν δεν έχει δίκιο η μειοψηφία, είναι άλλο θέμα και ουδόλως μας απασχολεί. Εμείς δημοσιοποιούμε το ζήτημα, το οποίο είναι μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος.

Ας δημοσιοποιήσει και η ΟΝΕΧ το εξώδικο που έλαβε από την AXIS, να δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο και αν έχουμε άδικο θα ζητήσουμε συγγνώμη.

Άλλωστε το εξώδικο έχει κοινοποιηθεί προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νικόλαο Παπαθανάση, τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Ζαββό και την Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Βασιλική Λαζαράκου. Δεν είναι κρυφό ή εταιρικό μυστικό δηλαδή.

Ούτε είναι συκοφαντικό να τίθενται ερωτήματα για το αν η ΟΝΕΧ μπορεί να βάλει το ποσό που ζητά η πλευρά της AXIS. Σε ότι αφορά το αν ο DFC έχει παγώσει το ενδιαφέρον του μετά το μπλοκάρισμα της απόκτησης των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, όπου ο όμιλος Πριόβολου έχει καταθέσει 15πλάσια προσφορά από της ΟΝΕΧ, αυτό είναι δημοσιογραφικές πληροφορίες και ουδόλως συκοφαντικό.

Συκοφαντικά είναι αυτά που γράφει το δημοσίευμα για το pronews.gr. Και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείτε να δείτε την εξώδικη διαμαρτυρία της ONEX S.A εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.