ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έπεσε ακόμα και κάτω από τα 18.000 δολάρια το Bitcoin

Τα δύο κορυφαία κρυπτονομίσματα καταγράφουν συνολική πτώση περισσότερο από 70% από τα υψηλά όλων των εποχών

Έπεσε ακόμα και κάτω από τα 18.000 δολάρια το Bitcoin

Το Bitcoin έπεσε έως και τα 17.749 δολάρια και το ether στα 897 δολάρια περίπου, καθώς το ξεπούλημα στην αγορά κρυπτονομισμάτων επιταχύνεται.

Τα δύο πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα υποχώρησαν περισσότερο από 35% την περασμένη εβδομάδα, «σπάζοντας» συμβολικά επίπεδα τιμών.

Το Bitcoin επανήλθε αργότερα πάνω από τα 18.000 δολάρια και το ether διαπραγματευόταν στα 995 δολάρια.

Η πίεση στην αγορά κρυπτονομισμάτων προκαλείται εν μέρει από μακροοικονομικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του πληθωρισμού και της αύξησης των επιτοκίων της Fed.

Δεν είναι ασυνήθιστο, άλλωστε, τα cryptos να παρακολουθούν τις μετοχές στην πτωτική τους πορεία.

Δεν βοηθά επίσης το γεγονός ότι οι εταιρείες κρυπτογράφησης απολύουν εργαζόμενους και μερικά από τα πιο δημοφιλή ονόματα του κλάδου αντιμετωπίζουν προβλήματα φερεγγυότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Bitcoin είχε φτάσει στα 68.789,63 δολάρια τον Νοέμβριο. Το ether κορυφώθηκε στα 4.891,70 δολάρια τον ίδιο μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.