ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Με αυτούς τους εύκολους τρόπους θα εξοικονομήσετε στο ρεύμα έως και 120 ευρώ το χρόνο

Τι πρέπει να κάνετε

Με αυτούς τους εύκολους τρόπους θα εξοικονομήσετε στο ρεύμα έως και 120 ευρώ το χρόνο

Ας μην κρυβόμαστε, πλέον όταν πλησιάζει η ημερομηνία που έρχονται οι λογαριασμοί και ειδικά εκείνος του ρεύματος, «μας λούζει όλους κρύος ιδρώτας», καθώς οι τιμές στην ενέργεια όλο και αυξάνονται.

Ήδη η κυβέρνηση έχει πει για το κλιματιστικό στους 17 βαθμούς για το καλοκαίρι.

Τρόποι για οικονομία στο ρεύμα:

Κλιματιστικό με σταθερή θερμοκρασία. «Βάζοντας το air condition στους 26 βαθμούς, κερδίζουμε έως και 40% τον χρόνο».

Μαγείρεμα: Κέρδος έως 30€ στον εκκαθαριστικό 4μηνου. «Στις καινούργιες κουζίνες μπορούμε να μαγειρεύουμε και σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Επίσης το σκεύος πρέπει να εφαρμόζει τέλεια πάνω στην εστία για να μη χάνεται η ενέργεια».

Ψυγείο: Δεν το ανοίγουμε άσκοπα. «Το ψυγείο δεν μπορούμε να το βγάλουμε από την πρίζα, όμως μπορούμε να το ανοίγουμε όταν είμαστε σίγουροι τι θέλουμε να πάρουμε»

Πλυντήριο ρούχων. «Το πλυντήριο ρούχων φροντίζουμε να το γεμίζουμε, ενώ η θερμοκρασία να είναι στους 30 βαθμούς».

Πλυντήριο πιάτων: Κέρδος έως και 50 ευρώ τον χρόνο. «Για να πετύχουμε τη μέγιστη εξοικονόμηση ρεύματος στο πλυντήριο πιάτων χρησιμοποιούμε χαμηλότερη θερμοκρασία και πλήρες φορτίο».

Τηλεόραση: Κέρδος 30 ευρώ. «Ακόμα και όταν η τηλεόραση είναι κλειστή βρίσκεται σε λειτουργία αναμονής. Για να γλιτώσουμε έως και 30 ευρώ τον χρόνο πρέπει να την βγάζουμε από την πρίζα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά, μέσα σε έναν χρόνο μπορούμε να εξοικονομήσουμε 100 με 120 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.