ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Παιδί υγειονομικού σε αναστολή ζητά από τον Άη Βασίλη γάλα και ψωμί – Σοκ από τη ζωγραφιά του (φώτο)

«Η κυβέρνηση έχει παρανομήσει, έχει αυθαιρετήσει, έχει εγκληματίσει. Είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα που περνάμε»

Παιδί υγειονομικού σε αναστολή ζητά από τον Άη Βασίλη γάλα και ψωμί – Σοκ από τη ζωγραφιά του (φώτο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ζωγραφιά ενός παιδιού υγειονομικού που τον τελευταίο χρόνο με εντολή της κυβέρνησης τέθηκε σε αναστολή εργασίας, στην οποία όπως θα δείτε παρακάτω, ζωγράφισε έναν Άη Βασίλη από τον οποίο ζητά ψωμί και γάλα.

Παράλληλα, ο επεμβατικός καρδιολόγος, Αργύρης Νταλιάνης κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως «εάν το ΣτΕ είχε κρίνει συνταγματική την παράταση της αναστολής των υγειονομικών, τι θα γινόταν τώρα στην αντίπερα όχθη».

“Πρόκειται για παράνομη πράξη, όχι απλώς αντισυνταγματική. Η κυβέρνηση έχει παρανομήσει, έχει αυθαιρετήσει, έχει εγκληματίσει. Είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα που περνάμε”, σημείωσε.

“Στην αντιπολίτευση, πλην ορισμένων εξαιρέσεων, έχουμε διγλωσσία, Ναι μεν, αλλά, είμαστε υπέρ της υποχρεωτικότητας, αλλά όχι των απολύσεων. Αυτό οδηγεί σε μία σύγχυση τον κόσμο που ακούει, με αποτέλεσμα να μην εισπράττει τη δυσφορία και τη δυσαρέσκεια που έχει ο κόσμος απέναντι στην κυβέρνηση, που δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να την θεωρεί κυβέρνηση-πρότυπο.

Και φτάνουμε στο σημείο, μια απόφαση του ΣτΕ, αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να την έχει σημαία και η κυβέρνηση σαν μπούσουλα για να δικαιολογήσει την επιστροφή αυτών των ανθρώπων για να μην υποστεί όλο το κόστος, ο κος Πλεύρης εξακολουθεί με εμπάθεια και επιμονή”, ανέφερε.

“Η γλώσσα της λογικής και της ψυχραιμίας, έχει εκλείψει και απο την πλευρά των υγειονομικών. Διότι πλέον, δεν μπορούμε 16 μήνες τώρα να συνεχίσουμε να μιλάμε με ωραίους τρόπους και προσχηματικά. Έχουμε ανθρώπους με μικρά παιδιά. Έχουμε παιδάκια που ζωγραφίζουν το Αη Βασίλη να τους φέρνει λίγο ψωμί και λίγο γάλα στο σπίτι”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νταλιάνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Ακόμα και η διοικούσα εκκλησία, εκτός από εξαιρέσεις, κάνει εράνους αγάπης αυτή την περίοδο για να βοηθήσει φτωχούς ανθρώπους, ένας από τους ανθρώπους των Μητροπόλεων, δε ρώτησε εάν έχουμε ανάγκη. Εμείς απευθυνθήκαμε και δε λάβαμε καμία απάντηση. Αυτά τα παιδιά, δεν είναι παιδιά της εκκλησίας;” αναρωτήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.