ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Καστοριά: Πήγε για «εξόρμηση» με τον σκύλο του και συνάντησε… αρκούδες! (βίντεο)

Καστοριά: Πήγε για «εξόρμηση» με τον σκύλο του και συνάντησε… αρκούδες! (βίντεο)

Ένας άνδρας στην Καστοριά δεν περίμενε ποτέ να αντικρύσει κάτι τέτοιο την ώρα που έβγαζε τον σκύλο του βόλτα. Κι αυτό γιατί αντίκρισε μια «παρέα» από αρκούδες!

Ο άνδρας παρά την τρομάρα που πήρε κατάφερε να τραβήξει βίντεο από την απίστευτη «συνάντηση».

Ο άνδρας έβγαζε βόλτα τον σκύλο του στην περιοχή και μόλις αντίκρισε τις αρκούδες άρχισε να φωνάζει τον σκύλο του για να φύγουν και να αποφύγουν τα χειρότερα.

Ωστόσο ευτυχώς οι αρκούδες άλλαξαν πορεία…

Ο ίδιος περιγράφει το περιστατικό:

«Ακόμα ακούω τα βήματά τους να πλησιάζουν γοργά στο μέρος μου… αν δεν είχα τον σκύλο δεν θα φοβόμουνα τόσο για το τι μπορεί να γίνει…. ευτυχώς μόλις με είδε άλλαξε πορεία. Αν συνέχιζε κατά επάνω μου την είχα βαμμένη. Ο σκύλος κοκάλωσε 10 μέτρα από τις αρκούδες και άρχισε μετά να τρέχει από πίσω τους… τον έχασα για 15 λεπτά μέχρι που επέστρεψε τρεμάμενος και την ουρά κάτω από τα σκέλια του. Ούτε μπισκοτάκι δεν ήθελε να φάει και τράβηξε προς το αυτοκίνητο. Λίγες φορές έχω νιώσει τέτοια ένταση στην ζωή μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.