Απελπισμένη φάλαινα πλησίασε ψαράδες για να τη βοηθήσουν (vid)

Απελπισμένη φάλαινα πλησίασε ψαράδες για να τη βοηθήσουν (vid)

Έκπληκτοι έμειναν νεαροί από τη φάλαινα που πλησίασε τη βάρκα τους για να τη βοηθήσουν να βγάλει μια πλαστική σακούλα και πετονιές που είχαν κολλήσει στο στόμα της.

Ο 17χρονος Michael Riggio έβγαλε selfie με τη φιλική φάλαινα, ενώ ο φίλος του Ivan Iskenderian προσπάθησε να τη βοηθήσει. 

Μιλώντας στη Manly Daily, οι δύο νέοι ανέφεραν πως το περιστατικό στο λιμάνι Middle Harbour, βόρεια του Σίδνεϊ, ήταν απίστευτο. 

“Ήταν σουρεαλιστικό, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας”, σημείωσε ο Ivan. 

Οι νεαροί γελούσαν ενώ βοηθούσαν τη φάλαινα και κατέγραφαν το απίστευτο περιστατικό, ενώ ήταν ενθουσιασμένοι που βρίσκονταν κοντά της. 

Σε μικρή απόσταση βρισκόταν σε άλλη βάρκα και ψάρευε ο Ron Kovacs. Παρατήρησε νωρίτερα ότι η φάλαινα χρειάζεται βοήθεια. 

“Απλά έβγαλε το κεφάλι της έξω από το νερό ώστε να μπορέσει κάποιος να της βγάλει τα σκουπίδια. Προσπάθησα να τραβήξω τη σακούλα αλλά δεν τα κατάφερα”. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.