ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Περού: Πιγκουίνος “αντιστέκεται” στην….αστυνομία! [video]

Περού: Πιγκουίνος “αντιστέκεται” στην….αστυνομία! [video]

Δείτε το «κυνήγι», τη «σύλληψη» του «δράστη» και την κατάληξη της ιστορίας με ένα γερό… δείπνο

Ένας πιγκουίνος στο Περού όχι μόνο προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή Ανκάς, αλλά τα… έβαλε με τις αστυνομικές δυνάμεις και στο τέλος… κέρδισε και ένα γερό δείπνο, ως ανταμοιβή για την ταλαιπωρία που υπέστη!

Το βίντεο που έχει καταγράψει το περιστατικό είναι εκπληκτικό. Δείχνει το ζώο να… αντιστέκεται στους αστυνομικούς, οι οποίοι το κυνήγησαν και τελικά κατάφεραν να το… συλλάβουν και να το οδηγήσουν στο τμήμα για… εξακρίβωση στοιχείων! Εκεί περίμενε μία μεγάλη έκπληξη τον ταλαιπωρημένο πιγκουίνο, καθώς οι αστυνομικοί, που μέχρι πριν λίγο τον κυνηγούσαν στους δρόμους, αγόρασαν έναν κουβά μικρά ψάρια, με τα οποία τάισαν το εξουθενωμένο και – όπως θα διαπιστώσετε από την εικόνα – πεινασμένο ζώο.

Ο πιγκουίνος εντοπίστηκε χαμένος να βαδίζει σε δρόμο με μεγάλη κυκλοφορία αυτοκινήτων. Όπως ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, το ζώο κατάφερε μόλις να αποφύγει ένα δίκυκλο ταξί, ενώ ξέφυγε από τη μανία ενός σκύλου, ο οποίος το πήρε στο κυνήγι.

Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία, ο πιγκουίνος επιχείρησε να δραπετεύσει από τον κλοιό που είχε σχηματιστεί γύρω του. Για μία στιγμή τα κατάφερε, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί στους αστυνομικούς, επιχειρώντας να τους τσιμπήσει με το ράμφος του. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν και να τον τυλίξουν σε ένα από τζάκετ τους.

Αυτό που δεν κατάφεραν να βρουν οι αστυνομικοί, ήταν την προέλευσή του, η οποία παραμένει μυστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.