ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλεπού-κότες σημειώσατε «διπλό» – Mια επική ανατροπή

Αλεπού-κότες σημειώσατε «διπλό» – Mια επική ανατροπή

Εχουμε συνηθίσει η αλεπού να είναι ο δυνάστης των κοτών και ο τρόμος και ο φόβος για κάθε κοτέτσι.

Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που η πονηριά της δεν είναι όσο μεγάλη για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να τα βάλει με χιλιάδες πουλερικά.

Αυτό συνέβη και στην Γαλλία όπου μία αλεπού έκανε το λάθος να μπει σε ένα κοτέτσι ή καλύτερα εκτροφείο. Πάνω από 6.000 κότες που βρίσκονταν εκεί αντιλαμβανόμενες τον κίνδυνο δεν περίμεναν το μοιραίο αλλά αποφάσισαν να αντεπιτεθούν.

Αποτέλεσμα ήταν η αλεπού εντοπίστηκε νεκρή την επόμενη μέρα σε μια γωνιά του κοτετσιού. «Είχε τσιμπήματα παντού στο λαιμό της από ράμφη», δήλωσε ο Πασκάλ Ντανιέλ στο AFP.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένας τεράστιος αριθμός από κότες μπορεί να προκάλεσε πανικό στην αλεπού», δήλωσε ο ο Ντανιέλ προσθέτοντας πως οι κότες μπορεί να αποδειχθούν ανυποχώρητες όταν καταφθάνουν σε τέτοιο μεγάλο αριθμό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.