ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τεράστιος ροφός καταπίνει ολόκληρο καρχαρία! (βίντεο)

Τεράστιος ροφός καταπίνει ολόκληρο καρχαρία! (βίντεο)

Μια απίστευτη σκηνή καταγράφηκε στα… βάθη του ωκεανού, όταν ένας τεραστίων διαστάσεων ροφός αρπάζει και καταπίνει ολόκληρο έναν μικρό καρχαρία!

Η άγρια ομορφιά της φύσης! Η ερευνητική ομάδα Windows to the Deep κατάφερε να καταγράψει μια απίστευτη σκηνή που αποτυπώνει την φράση αυτή!

Η ομάδα μελετούσε τον βυθό στην περιοχή όπου βρίσκεται ένα ναυάγιο, το οποίο εκτιμάται πως ανήκει σε πλοίο που βυθίστηκε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μια ομάδα καρχαριοειδών έχει εντοπίσει κοντά στο ναυάγιο ένα κουφάρι ξιφία και… το τσιμπούσι δεν περιγράφεται! Η υποβρύχια κάμερα καταγράφει την συμπεριφορά των ψαριών που τρέφονται, όμως ξαφνικά όλα… αλλάζουν!

Ένα άλλο ψάρι ξεκινά να πλησιάζει και είναι ένας τεράστιος ροφός. Πρόκειται για είδος που φημίζεται για το μεγάλο άνοιγμα στόματος. Οι ροφοί συχνά ξεπερνούν σε μήκος το ένα μέτρο και σε βάρος τα 100 κιλά ενώ υπάρχουν αναφορές και καταγραφές για ακόμη μεγαλύτερα ψάρια.

Όμως ο ροφός που πλησιάζει το κουφάρι του ξιφία δεν έχει διάθεση να ανταγωνιστεί για τον ξιφία: Με μια αστραπιαία κίνηση αρπάζει έναν μικρό καρχαρία και προσπαθεί να τον καταπιεί ολόκληρο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.