ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρέθηκαν λείψανα άνδρα σε στομάχι καρχαρία: Δύο μπράτσα και μια αλυσίδα ρολογιού

Βρέθηκαν λείψανα άνδρα σε στομάχι καρχαρία: Δύο μπράτσα και μια αλυσίδα ρολογιού

Ανθρώπινα λείψανα, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ανήκουν σε έναν 70χρονο Γάλλο άνδρα, βρέθηκαν στο στομάχι ενός καρχαρία-τίγρη που αλιεύτηκε στα ανοιχτά του Σεντ-Λε, στα δυτικά του γαλλικού νησιού Λα Ρεϊνιόν, στον Ινδικό Ωκεανό.

Ο αρσενικός καρχαρίας, μήκους 3,5 μέτρων, αλιεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα εξετάστηκε από επιστήμονες του Κέντρου Ασφαλείας Καρχαριών (CSR).

Σύμφωνα με μια πηγή, στο στομάχι του καρχαρία βρέθηκαν δύο μπράτσα και μια αλυσίδα ρολογιού.

Συγγενείς του 70χρονου, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 12 Δεκεμβρίου ενώ έκανε καγιάκ στη λιμνοθάλασσα Σαλίν, αναγνώρισαν την αλυσίδα.

Στο στάδιο αυτό δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί αν ο άτυχος άνδρας πνίγηκε ή αν τον σκότωσε ο καρχαρίας

Μια παρόμοια μακάβρια ανακάλυψη έγινε στις 6 Νοεμβρίου, όταν βρέθηκε ένα χέρι και ο πήχης του χεριού στο στομάχι ενός καρχαρία-τίγρη που αλιεύτηκε στα ανοιχτά του Σεν-Ζιλ. Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ήταν τα λείψανα ενός Σκωτσέζου τουρίστα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ενώ έκανε μπάνιο στη λιμνοθάλασσα Ερμιτάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τις αρχές του έτους δύο άνθρωποι –ένας ψαράς και ένας σέρφερ– έχουν σκοτωθεί στη Λα Ρεϊνιόν από επιθέσεις καρχαριών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.