ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δέχθηκαν επίθεση από… τίγρη – Την αντιμετώπισαν με ένα ραβδί από μπαμπού (βίντεο)

Δέχθηκαν επίθεση από… τίγρη – Την αντιμετώπισαν με ένα ραβδί από μπαμπού (βίντεο)

Τον τρόμο έζησαν τρεις άνδρες της δασικής υπηρεσίας, όταν και δέχθηκαν επίθεση από μια εξαγριωμένη τίγρη, μάλιστα – όπως φαίνεται και στο βίντεο – την αντιμετώπισαν με ένα ραβδί από μπαμπού.

Σύμφωνα με το Asian News International, οι επιθέσεις έλαβαν χώρα στην πόλη Πιλιμπίτ και όταν τα μέλη της δασικής υπηρεσίας κατέφτασαν στο σημείο, χρειάστηκε να αμυνθούν απέναντι στο άγριο θηρίο με ένα καλάμι μπαμπού.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορούμε να δούμε 3 άντρες μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη καμπίνα ενός τρακτέρ να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την εξαγριωμένη τίγρη με χρησιμοποιώντας ένα ραβδί από μπαμπού.

Ενώ σύμφωνα με τις αναφορές, χρειάστηκαν να πέσουν και πυροβολισμοί για εκφοβισμό, προκειμένου η τίγρης να τραπεί σε φυγή.

Μια φωτογραφία από την επιχείρηση διάσωσης αναρτήθηκε στα social media από μέλος της δασικής υπηρεσίας της Ινδίας.

«Κοιτάχτε το μέγεθος αυτής της τίγρης. Ένα βίντεο με το περιστατικό έγινε viral εχθές. Χάρη σε μεγάλη προσπάθεια και συντονισμό, υπήρξε αίσια έκβαση. Η τίγρης επέστρεψε στο δάσος. Μία τέλεια επιχείρηση», σχολίασε ο Παρβίν Κασβάν στην ανάρτησή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι νωρίτερα η τίγρης είχε επιτεθεί και είχε τραυματίσει τρεις χωρικούς σε τρία μεμονωμένα περιστατικά.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/gyanen85/status/1256190679065247744

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.