ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυστραλία: Άνδρας δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο – Νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι

Ο άνδρας φέρεται να κόλλησε τα δάχτυλά του στα μάτια του κροκόδειλου, καταφέρνοντας να απελευθερωθεί

Αυστραλία: Άνδρας δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο – Νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι

Επίθεση από κροκόδειλο δέχτηκε ένας άνδρας στο βόρειο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Ο ίδιος είπε ότι πάλεψε με τον κροκόδειλο βάζοντας τα δάχτυλά του στα μάτια του ερπετού. Η επίθεση σημειώθηκε στο Archer Point κοντά στο Cooktown λίγο πριν τις 13:00 σήμερα.

Η Valerie Noble, διασώστρια στην υπηρεσία ασθενοφόρων του Κουίνσλαντ, είπε στο Seven News ότι ο άνδρας «Ήταν μέσα στο νερό όταν παρατήρησε έναν κροκόδειλο μήκους περίπου 4,5 μέτρων να κολυμπάει προς το μέρος του, τον οποίο προσπάθησε να αποκρούσει με το όπλο του, ανεπιτυχώς»

«Τον έχει δαγκώσει τρεις φορές και τον παρέσυρε στον πάτο» ο κροκόδειλος.

Στη συνέχεια, ο άνδρας φέρεται να κόλλησε τα δάχτυλά του στα μάτια του κροκόδειλου, καταφέρνοντας να απελευθερωθεί και να κολυμπήσει στην ακτή.

Ο άνδρας, ηλικίας 40 ετών περίπου, έφερε τραύματα στο κεφάλι, το πόδι και τον ώμο. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της βάσης του Κερνς όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.